JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu a „obţinut” rezultatul de care nu avea deloc nevoie în derby-ul cu CSU Craiova, jucat ieri, în Liga Elitelor U17.

Oltenii s-au impus cu 2-1 în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, iar clujenii au căzut de pe locul doi, cel care asigură calificarea în semifinale, cu două etape rămase de jucat din sezonul regulat.

Jucătorii lui Mihai Georgescu aveau motive serioase de optimism la pauză, după ce Cristian Chira a deschis scorul chiar la ultima fază a primei reprize. În partea a doua, acelaşi Chira a ratat o şansă imensă de a face 2-0, după care craiovenii au devenit şi ei periculoşi.

Mijlocaşul stânga al oaspeţilor, Ştefan Bairam, a făcut ce a vrut pe acea parte şi a marcat ambele goluri ale echipei sale, la ultimul acesta pornind cu mingea din jumătatea proprie de teren. Între cele două reuşite ale oaspeţilor, Busuioc a ratat o şansă imensă de a-şi readuce echipa în avantaj, iar după golul de 1-2 oltenii au mai avut o bară şi alte câteva şuturi la care s-a opus portarul Viitorului.

Finalul a fost unul încins, doi jucători ai ambelor echipe fiind eliminaţi la aceeaşi fază, dar repriza a doua a oferit şi două momente mai puţin plăcute. Cojocaru, de la oaspeţi, respectiv Stoicescu de la clujeni au fost scoşi pe targă de către medicii de la ambulanţă. Dacă primul a acuzat o accidentare la gleznă, iar piciorul i-a fost imobilizat chiar pe teren, al doilea a suferit din cauza căldurii şi nu a mai putut sta în picioare.

Viitorul a fost depăşită în clasament de UTA Arad, care are cu un punct mai mult după victoria, 6-0, de la Drobeta Turnu Severin, în timp ce Ardealul Cluj e la două puncte în spatele Viitorului. Miercuri, cele două echipe clujene se vor întâlni în meci direct, cel mai probabil doar pentru stabilirea locului trei la finalul sezonului regulat.

Liderul Craiova nu mai poate fi ajuns, iar UTA are două meciuri relativ uşoare în acest final de sezon. Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la partida Viitorului de ieri.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.