JSport.roJSport.ro

IMG_5073Sănătatea Cluj a obţinut un nou succes în seria 5 a ligii a treia, după ce a câştigat, 1-0, meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, ce a contat pentru etapa a 11-a.

„Viruşii verzi” au ratat o sumedenie de ocazii pe stadionul „Clujana”, Andrei Ceaca fiind eroul negativ al gazdelor, însă după o presiune constantă pusă pe adversari în ultimul sfert de oră, a căzut, inevitabil, şi golul în poarta Odorheiului. Reuşita Sănătăţii a venit doar din penalty, însă, arbitrul dictând o lovitură de la 11 metri în ultimul minut de joc, aceasta fiind transformată de Florin Dan.

Mijlocaşul clujenilor a adus a cincea victorie pentru echipa sa, Sănătatea acumulând 16 puncte în clasament şi urcând pe locul opt, la nouă puncte în faţa adversarei de astăzi.

„Am ratat foarte mult astăzi, dar am crezut până la final în victorie. La pauză le-am spus băieţilor că meciul nu este terminat şi e bine că am reuşit trei puncte importante care ne vor aduce puţină linişte şi în ultimele două meciuri vom fi mai limpezi la finalizare, sper. Am mai avut meciuri în care am încercat să obţinem punctele, cum a fost cu Sighetul, iar pe final au marcat ei, însă acum am fost mai atenţi. A fost mai frumos pentru spectatori, decât pentru staff, dar asta este viaţa noastră”, a declarat antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

Sănătatea Cluj a evoluat în următorul „11”: Todoran-Paul, Şoş, Perde, Siecoban- Gâţ, Tothăzan, Cristea, Moldovan, Dan Florin-Ceaca. În a doua repriză au mai intrat Someşan, Kiss, Crişan şi Gaşpar.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.