JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj are mari şanse să termine pe podium acest sezon al Ligii a III-a. În etapa a 28-a a campionatului, jucătorii pregătiţi de Csaba Kis au obţinut o victorie foarte importantă cu ASA Târgu Mureş II, 4-0, după un meci controlat în totalitate.

„Viruşii” au profitat şi de egalul dintre FC Zalău şi Comuna Recea, 1-1, astfel că au urcat pe locul trei în clasament, cu două etape înainte de final.

Partida de la baza „Clujana”, disputată vineri seara, nu a fost deloc cu emoţii pentru Sănătatea, care a reuşit să deschidă rapid scorul, prin eurogolul lui Gaşpar, din minutul 11. O bară a lui Yuh avea să fie cea mai mare ocazie pe care clujenii au ratat-o în prima repriză, însă camerunezul s-a revanşat în partea secundă, marcând primul gol în tricoul echipei clujene.

Dan Matei şi Lupu au completat o repriză spectacol, clujenii obţinând un succes important şi la golaveraj, aceştia aşteptând acum un pas greşit al Unirii Jucu pe terenul liderului Hermannstadt, pentru a rămâne singuri pe locul trei în clasament.

„Am controlat jocul cu Mureşul din primul până în ultimul minut. Băieţii au înţeles iar ideile noastre tactice, am început cu un pressing avansat, ne-au ieşit şi goluri frumoase, iar în repriza a doua am dominat şi fizic adversarii, am făcut şi spectacol. Sunt foarte mulţumit de băieţi şi de comportamentul lor, dar mă bucură şi faptul că nu primim gol. Jucătorii au încredere, ambiţie şi acest lucru ne încântă pe fiecare. Un pic mi-a fost teamă de oboseala acumulată, pentru că nu e uşor să joci vineri-marţi-vineri, dar am trecut cu bine peste acest program şi acum avem timp să pregătim meciul cu Zalăul, de peste o săptămână”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Csaba Kis.

De menţionat că la meciul cu ASA a stat pe banca tehnică şi finanţatorul Aurelian Ghişa, o premieră în acest sezon pentru cel care se ocupă de asigurarea condiţiilor financiare la club. Mai jos aveţi clasamentul în zona superioară după primele două meciuri ale etapei a 28-a, cu menţiunea că Gaz Metan Mediaş II va sta în această rundă, iar Metalurgistul Cugir a câştigat la “masa verde” cu FC Bistriţa, dar şi o galerie foto de la jocul Sănătăţii de vineri.

CLASAMENT

1.          AFC Hermannstadt      25j        20        2          3          59-19   62   

2.          Metalurgistul Cugir       26j        17        3          6          60-24   54   

3.          Sănătatea Cluj            26j        14        7          5          39-20   49 

4.          ACS Comuna Recea    26j        13        8          5          45-28   47   

5.          Unirea Jucu                 25j        14        4          7          50-23   46  

6.          Gaz Metan Mediaş II    25j        13        7          5          54-37   46  

7.          FC Zalău                     26j        14        4          8          35-22   46   

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Paul Cr.
Misăraş
Matei
Bucur
Lupu
Ciupe
Yuh
Vitan
Ititesc
Gaşpar

Au mai intrat: Rus H., Lazăr, Flueraş, Someşan. Antrenor: Csaba Kis

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.