JSport.roJSport.ro

img_3581_1200x800Vulturul Mintiu-Gherlii a reuşit să câştige, 3-1, meciul cu Ardealul Cluj, din etapa a opta a Ligii a IV-a, disputat în devans, miercuri după-amiază.

Jocul de la Cluj-Napoca a fost început mai bine de către gazde, care au deschis rapid scorul printr-un şut al lui Gavrilă de la marginea careului, până la pauză oaspeţii reuşind să egaleze prin Domokos. Partea a doua a meciului a fost decisă, mai degrabă, datorită experienţei superioare a oaspeţilor, Călin Moldovan preferând să nu se bazeze la această partidă pe jucătorii din Liga Elitelor.

Ovidiu Imbuzan a reuşit să marcheze de două ori pentru echipa sa, elevii lui Dorel Mureşan reuşind să păstreze avansul până la final şi să obţină o victorie importantă, pe o ploaie care a căzut permanent pe durata meciului.

„Am început bine, am marcat, dar apoi am primit două goluri pe nişte greşeli banale, fundaşii respingând mingi în zona centrală. Am remarcat şi azi câţiva jucători pe care îi am în vedere pentru Liga Elitelor şi, de fapt, asta mă bucură, că pot să văd tot timpul în perspectivă. Am făcut faţă cu Mintiu-Gherlii, am avut ocazii, dar o să crească şi aceşti jucători şi o să câştige şi ei meciuri. Eu le ofer răbdare şi încredere şi sunt convins că o să fie bine”, a spus tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

„A fost un meci bun, jucat cu garda jos, deschis, pentru că nici ei şi nici noi nu ne-am apărat. Au fost ratări la ambele porţi, goluri în ambele porţi, iar pe mine mă bucură victoria. Problema, însă, este că aducem puncte de afară şi dăm puncte acasă. În plus, am prins acum patru jocuri unul după altul cu etapă intermediară şi săptămâna viitoare mai urmează unul, tot miercurea”, ne-a spus şi antrenorul Vulturului, Dorel Mureşan, care se gândeşte inclusiv la posibilitatea amânării jocului cu CS Floreşti, de peste o săptămână.

ardealul-clujArdealul Cluj

27
Farkas
3
Corduneanu
20
Papp
5
Feraru
2
Hociung
4
Selegean
6
Lăcătuş
10
Grigore
19
Deneş
9
Gavrilă
17
Gabor

Au mai intrat: Goia, Mureşan Cătălin, Mureşan Vlad, Tarcea. Antrenor: Călin Moldovan

Vulturul Mintiu-Gherlii

1
Barta
3
Teglaş
5
Mureşan
8
Kopandy
2
Păpălan
4
Ţelină
16
Farcaş
10
Hidişan
14
Rus An.
7
Imbuzan Ov.
11
Domokos

Au mai intrat: Balint, Bruchental. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.