JSport.roJSport.ro

Şcoala de fotbal Ardealul Cluj nu a avut deloc o zi bună astăzi.

Ambele echipe angrenate în Liga Elitelor au pierdut în prima manşă a semifinalelor Cupei României, formaţia U19 cu 0-2 în faţa celor de la FCSB, pe teren propriu, iar echipa U17 a suferit un eşec dur la UTA Arad, 0-6.

Meciul jucătorilor lui Călin Moldovan a fost decis de pragmatismul roş-albaştrilor, care au marcat ambele goluri în a doua repriză, prin acelaşi jucător.

Căpitanul FCSB-ului, Ion Robert, a adus victoria echipei sale, cu prima reuşită din penalty, într-o repriză în care Ardealul a ratat două ocazii imense. Ilie Horea şi colegii săi nu au găsit drumul spre gol în acest meci şi au şansa a doua la calificarea în finala Cupei României, care se va disputa pe Arena Naţională.

„Rezultatul mi se pare un pic injust. A fost un joc echilibrat, în care noi am ratat două ocazii monumentale, iar ei ne-au dat două goluri, pe greşeli individuale. Calificarea nu cred că e jucată şi sunt convins că putem face o surpriză plăcută la Bucureşti, mai ales că ei nu au avut nicio ocazie aici”, a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

Ardealul U17 a avut o zi şi mai proastă la Arad, acolo unde a pierdut cu 0-6. Jucătorii lui Claudiu Moldovan au făcut unul din cele mai slabe meciuri, de altfel antrenorul clujenilor fiind nevoit să facă trei schimbări încă din prima repriză.

Nimic nu a mers, însă, în jocul Ardealului, David Miculescu marcând de trei ori în poarta lui Papp. Merian, Isac şi Vidican au înscris celelalte trei goluri penru arădeni, iar returul de la Cluj, programat săptămâna viitoare, s-a transformat într-un joc fără miză.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la meciul disputat la Cluj, între Ardealul şi FCSB, dar şi înregistrarea video a partidei de la Arad.

Ardealul U19

Chindriş
Creţ
Selegean
Porumb
Pop
Cioargă
Chelariu
Şoimaru
Andronic
Ilie Horea
Gavrilă

Rezerve: Decean, Roberto, Mîcîială, Şandor, Farcaş, Buda, Herjan. Antrenor: Călin Moldovan

FCSB

Ducan
Zamfir
Ion Robert
Prasacu
Gavrilă
Dumitru
Cană
Ciobanu
Pacionel Şt.
Lixandru
Horşia

Rezerve: Andrei, Pacionel Em., Ciubotaru, Roşu, Băciuţ, Botezatu, Dobrai. Antrenor: Cornel Ionescu

UTA U17: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Nistor

Ardealul U17: Papp – Lupu, Tand, Nicolau, Meynhart – Sulea, Botea, Chivu, Dumitraș – Szep, Vaida. Au mai jucat: Varga, Udrea, Cismaru, Rașoveanu

https://www.facebook.com/1492314687650200/videos/2069291213285875/UzpfSTQ4OTQ5Njg3Nzg5NjA5MTo5MzU0MDMzNTk5NzIxMDU/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.