JSport.roJSport.ro

img_8505_1024x683CFR Cluj a câştigat pe final meciul cu FC Botoşani, 1-0, din etapa a 15-a a Ligii I. Acest succes îi păstrează pe alb-vişinii pe loc de play-off, clujenii trecând chiar peste adversarii de luni seara în clasament.

Mai preocupate să nu primească gol decât să marcheze, cele două echipe au oferit un fotbal plictisitor în primele 45 de minute. Nu a existat niciun un şut pe spaţiul porţii, doar Bud dându-i ceva emoţii lui Iliev la începutul jocului, singurele momente interesante fiind prestaţia galeriei clujene. Aceasta a desfăşurat o coregrafie în startul meciului, mai apoi afişând şi un banner, pe finalul primei părţi, dedicat victimelor din Colectiv.

Lucrurile nu s-au schimbat mai deloc nici după reluare, ultimii 30 de metri reprezentând un adevărat coşmar pentru ambele formaţii, care nu au trimis decât prin centrări mingea în careul adversarilor.

Cea mai mare ocazie a jocului a venit în minutul 65, la poarta lui Marc, cel care a respins cu greu şutul lui Astafei, mai apoi Golofca fiind blocat de Camora în încercarea de a trimite mingea în poarta goală. Imediat, CFR-ul a avut şansa să înscrie la rândul ei, „capul” lui Tiago Lopes fiind scos de pe linia porţii de către un fundaş al oaspeţilor.

Nu s-a mai jucat nimic mai apoi aproximativ 20 de minute, până la lovitura liberă din minutul 89 de la poarta oaspeţilor. În urma acestei faze, Larie a marcat spectaculos din careu, un gol care o menţine pe loc de play-off pe CFR.

Clujenii se află la egalitate de puncte cu Dinamo şi FC Botoşani în clasament, o luptă în trei pentru ultimul loc ce asigură accederea în primele şase la finalul sezonului regulat.

cfr-clujCFR Cluj

28
Marc
45
Camora
4
Horj
6
Larie
22
Lopes
10
Gomelt
31
Rus L.
7
Păun
25
Ruiz
19
Nouvier
26
Bud

Au mai intrat: Omrani, Peteleu, Negruţ. Antrenor: Vasile Miriuţă

botosaniFC Botoşani

1
Iliev
30
Muşat
3
Burcă
4
Miron
88
Dimitrov
37
Bordeianu
10
Vaşvari
24
Fulop
23
Barbosa
9
Golofca
21
Astafei

Au mai intrat: Hergheligiu, Cucu, Plămadă. Antrenor: Leo Grozavu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.