JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, 0-0, meciul din prima etapă a returului play-off-ului. Oaspeţii au ratat cele mai mari ocazii ale meciului, fără să tragă, însă, vreun şut pe spaţiul porţii, iar clujenii rămân pe locul patru în clasament, tot la şapte puncte în spatele liderului.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, oaspeţii nereuşind să spargă zidul defensiv al clujenilor, aceştia din urmă având, în schimb, cele mai importante situaţii la poarta bucureştenilor. Sorsa, Păun, Bud şi Deac au fost imprecişi în faţa lui Niţă, iar la vestiare s-a intrat fără ca vreuna dintre cele două echipă să tragă vreun şut pe poartă, dar şi cu şase cornere în dreptul ardelenilor.

Prima fază periculoasă a reprizei secunde a venit după 10 minute de la reluare, atunci când Tiago Lopes a trimis primul şut pe poartă al meciului, însă Niţă a fost la post. Oaspeţii au irosit o şansă imensă în minutul 65, atunci când Enache a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie perfectă, după o deviere a lui Gnohere, însă Florin Tănase avea să irosească o şansă şi mai mare, 12 minute mai târziu.

Decarul FCSB-ului a trimis alături din doar câţiva metri, avându-l doar pe Mincă în faţă, bifând una din ratările campionatului. Nouvier a creat şi el pericol în careul oaspeţilor în minutul 80, până la final cele două formaţii nereuşind să se mai apropie periculos de cele două porţi.

S-a terminat 0-0, FCSB distanţându-se cu un punct de principala urmăritoare în clasament, în timp ce clujenii rămân pe locul patru, la şapte puncte de adversarul de luni seară.

CFR Cluj

1
Mincă
45
Camora
4
Horj
6
Larie
22
Lopes
10
Gomelt
99
Deac
7
Păun
9
Omrani
17
Sorsa
26
Bud

Au mai intrat: Nouvier, Nascimento, Roman. Antrenor: Vasile Miriuţă

FCSB

1
Niţă
15
Momcilovic
21
Moke
14
Bălaşa
13
Pleaşcă
23
Popescu Ov.
5
Pintilii
29
De Amorim
10
Tănase
27
Boldrin
7
Alibec

Au mai intrat: Enache, Gnohere, Jakolis. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.