JSport.roJSport.ro

IMG_1596_1200x800CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu CSMS Iaşi, primul al returului din play-out, disputat în Gruia. Ardelenii au avut probleme în a desface apărarea moldovenilor, oaspeţii având, însă, cele mai mari ocazii de gol, inclusiv o bară a lui Tiago Lopez, portughezul fiind la un pas să marcheze în proprie poartă.

Cele două echipe care s-au întâlnit duminică seara în Gruia nu au mai avut niciun secret, acest meci fiind al şaselea din sezonul actual între ele. Din acest motiv, tatonarea obişnuită de început a lipsit, iar ambele formaţii au trecut pe lângă deschiderea scorului în primele 10 minute, ce-i drept şutul lui Bole, scos cu dificultate de Marc, fiind mai periculos decât cel al lui Petrucci, prins fără probleme de Grahovac.

După aceste ocazii, cele două formaţii s-au menajat reciproc, situaţiile de gol lipsind aproape complet, doar Golubovic dând ceva emoţii fanilor clujeni cu o lovitură de cap peste poartă. Prima parte a meciului s-a terminat exact cum a început, cu două ocazii importante ale ardelenilor şi moldovenilor, însă doar cu CFR-iştii în prim-plan. După ce şutul lui Vitor Bruno a fost scos greu în corner de Grahovac, imediat Tiago Lopes a fost la un pas de un autogol, mingea trimisă de fundaşul clujenilor cu capul lovind bara transversală.

După reluarea meciului, scenariul nu a diferit cu mult de prima parte, ambele formaţii încercând să câştige lupta de la centrul terenului, fără prea mare succes însă. Cu două puncte mai mult în clasament decât clujenii, CSMS Iaşi a forţat victoria în ultimul sfert de oră, însă Marc a fost la post la şutul lui Nuno Viveiros şi, mai ales, la cel al lui Lukacs Bole, păstrând intactă tabela de marcaj.

În cele din urmă, partida s-a terminat aşa cum a început, 0-0, cele două formaţii rămânând pe primele două locuri în clasamentul play-out-ului, cel puţin până la meciul Craiovei de mâine. Cele mai importante faze ale meciului din Gruia pot fi vizionate AICI.

CFR Cluj: Marc – T. Lopes, Larie, Goian, Camora – Jakolis (63, Nouvier), Petrucci, Gomelt (46, Bud), Ruiz, V. Bruno (71, Nascimento) – Cr. Lopez. Antrenor: Antonio Conceicao

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Ţigănaşu (58, Bădic) – Bole, Creţu, Mitic, Llullaku (67, N. Viveiros) – Cristea, Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.