JSport.roJSport.ro

Selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, a efectuat, joi la prânz, o vizită în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

Însoţit de „secundul” Ionuţ Badea, Daum a fost condus pe aleile parcului de către directorul adjunct al UBB, Cosmin Irimieş, în acelaşi timp şi vicepreşedinte al Universităţii Cluj.

Selecţionerul a trecut pe lângă terenul cu iarbă naturală pe care se antrenau elevii lui Marius Popescu şi ar fi vrut să intre şi pe cel cu iarbă artificială pe care „U” îşi desfăşura şedinţele de pregătire pe timpul iernii, însă poarta acestuia era închisă. La întoarcere, Daum s-a oprit câteva minute pe aleea de la marginea terenului unde Universitatea se pregătea, discutând cu managerul „studenţilor”, Ioan Ovidiu Sabău şi cu preşedintele Radu Constantea, fără, însă, să “deranjeze” în vreun fel antrenamentul.

Selecţionerul a părut surprins că „U” nu evoluează în Liga I, dar a aflat mai multe despre noul proiect început la Cluj anul trecut, pe care l-a şi lăudat.

„I-am spus la ce nivel suntem, de unde am început, pentru că nu era prea bine informat. Consideră că e un proiect sănătos, că e mai bine să pleci de la zero decât cu alte probleme şi că e important cum construieşti echipa. Pare impresionat de ce a găsit aici, de condiţii şi crede că e mai bine în situaţia asta, cum am început noi”, a sintetizat Sabău, în faţa presei, dialogul pe care l-a avut cu Christoph Daum.

Selecţionerul s-a retras apoi la restaurantul din cadrul parcului sportiv, iar de la ora 16:00 va merge la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, acolo unde se va întâlni cu studenţii şi cadrele didactice ale acestei facultăţi.

„Clujul e un loc fantastic, foarte faimos datorită istoriei sale. De asemenea, universităţile clujene au o imagine foarte bună peste tot în lume şi este o onoare şi o plăcere să fiu aici, să vorbesc cu studenţii, cu oamenii din Cluj. În mod normal, o parte dintre ei a fost la meciurile cu Muntenegru şi Danemarca, iar acum a venit rândul meu să vin să le mulţumesc pentru sprijin şi să le vorbesc despre dezvoltare, despre România, o ţară fantastică de altfel, cu oameni foarte prietenoşi. Clujul e un loc unde sportul, societatea şi business-ul fac casă bună împreună şi pe această bază solidă putem construi lucruri extraordinare”, au fost câteva dintre cuvintele selecţionerului rostite în parcul clujean.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la vizita de astăzi şi un video cu discuţia avută de Daum cu reprezentanţii Universităţii Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.