JSport.roJSport.ro

IMG_4125CFR Cluj a aşteptat 10 ani pentru a consemna a doua victorie împotriva Stelei de la revenirea ardelenilor în Liga I. Trupa lui Francisc Dican s-a impus cu 2-0, după un meci pe care l-au controlat în special din punct de vedere tactic.

Partida din Gruia a început sub semnul dominării Stelei, care a avut mai mult posesia, însă singura şansă importantă de gol a fost în minutul 17, atunci când şutul lui Râpă a trecut puţin pe lângă. Clujenii s-au apărat exact şi au preferat cartea contraatacului, iar la prima fază cu adevărat periculoasă, în minutul 32, au şi deschis scorul, după ce Vitor Bruno a împins în plasă o centrare a lui Tiago Lopez. Steliştii au acuzat şocul şi erau să mai scoată odată mingea din poartă după 10 minute, dar şutul lui Petrucci a trecut de puţin pe lângă bară.

A doua repriză a început la fel ca şi prima, cu menţiunea ca Mirel Rădoi l-a introdus încă de la reluare pe Gregory Tade în teren, fostul atacant al CFR-ului fiind primit călduros de publicul din Gruia. Steliştii au măcinat în gol, însă tot clujenii au fost la un pas de a mai înscrie odată, prin acelaşi Vitor Bruno, în minutul 69. Elevii lui Francisc Dican s-au închis perfect în defensivă şi nu le-au dat posibilitatea steliştilor să-şi creeze vreo ocazie de gol, iar după o recuperare în jumătatea adversă, clujenii au mai punctat odată, prin Alex Păun, în minutul 80.

Scor final 2-0 pentru clujeni! Aceştia s-au bucurat din nou pentru o victorie cu Steaua după o aşteptare de 10 ani, ultimul succes fiind în 5 noiembrie 2005, 1-0, tot în Gruia, gol marcat de Cristi Coroian.

Cele mai importante faze video de la victoria CFR-ului le puteţi vedea AICI.

CFR Cluj a început jocul în următoarea formulă: Marc-T.Lopez, A. Mureşan, Larie, Camora-V. Bruno, Petrucci, Gomelt-Nouvier-Cr. Lopez, Nascimento. În a doua repriză au mai intrat Păun, Jakolis şi Beleck

Steaua a mizat pe următorul „11”: Niţă- Râpă, Varela, Toşca, Guilherme-Filip, Muniru-Ad. Popa, Tahar, Stanciu-Chipciu. Au mai jucat în a doua repriză Tade, Tudorie şi Breeveld.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.