JSport.roJSport.ro

IMG_1621_1024x683Aproape 100 de fani ai Universităţii Cluj au fost prezenţi, marţi la prânz, la întâlnirea cu jucătorii pe care au organizat-o în faţa statuii lui Mircea Luca, dezvelită în 2013 tot de Ziua Naţională a României.

După ce au rostit câteva cuvinte care au făcut referire la perioada bejeniei de la Sibiu, la spiritul universitar şi la rolul existenţei celei mai iubite echipe din Ardeal, suporterii au cântat atât imnul României, cât şi „Slavă ţie, studenţie!”, imnul de suflet al tuturor fanilor lui “U”. Nu s-au lăsat mai prejos nici actualii jucători ai Universităţii, aceştia ţinând în mână un drapel al României şi cântând la unison cu cei de la care primesc încurajări, mereu, indiferent de rezultat.

La întâlnirea de la Cluj Arena a participat şi întreg staff-ul echipei, în frunte cu Mihai Teja, dar şi fostul mare jucător al clujenilor, Remus Câmpeanu. „Vă respect şi vreau să vă mulţumesc pentru tot ce faceţi, rar îmi este dat să văd aşa suporteri cum sunteţi dumneavoastră. Poate de aceea am început să iubesc şi mai mult Universitatea Cluj, datorită dumneavoastră”, au fost câteva dintre cuvintele adresate de către Teja suporterilor.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la evenimentul de astăzi, dar şi imnul echipei cântat de suporteri şi jucători.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.