JSport.roJSport.ro

IMG_5438_1024x683Peluza „Şepcile Roşii” a organizat un eveniment caritabil, duminică după-amiază, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, acolo unde au avut loc mai multe meciuri de minifotbal între facţiunile galeriei Universităţii, banii strânşi în urma acestei acţiuni fiind donaţi unor familii nevoiaşe.

Celor aproximativ 150 de fani „U”-işti li s-au adăugat şi ultraşii dinamovişti, prezenţi la Cluj pentru meciul „câinilor roşii” cu CFR, aceştia acceptând invitaţia „fraţilor” de la Universitatea şi participând la meciuri cu două echipe. Grupurile de suporteri de la Cluj-Napoca şi Bucureşti nu au ratat şansa de a-şi declara încă o dată dragostea arhicunoscută în România, punctul culminant fiind atins la meciul demonstrativ dintre actuala echipă a lui „U” Cluj şi formaţia “Old Boys” a „studenţilor”. Un banner cu mesajul „Simbolul unor inimi româneşti salută Dinamo Bucureşti” a dus la scandări reciproce de simpatie ale celor două „peluze” prietene, nefiind uitaţi, însă, nici rivalii de la CFR sau Steaua.

În atmosfera creată de suporteri, Marius Popescu, Zsolt Szilagyi, Cristi Pojar sau Radu Sabo, alături de Darius Hîmpea, Mihai Butean, Patrick Popescu sau Alexandru Ţicrea au încheiat la egalitate, 3-3, după un joc demonstrativ care a durat 20 de minute. În timpul acestei partide, fanii „studenţilor” au afişat şi un mesaj prin care au adus un ultim omagiu lui Mihai Adam, decedat săptămâna trecută.

Evenimentul organizat duminică de către fanii Universităţii a purtat denumirea „Solidaritate prin sport”, iar toţi cei care au fost prezenţi în sală au contribuit cu bani, haine şi alimente pentru sprijinirea unor familii nevoiaşe.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.