JSport.roJSport.ro

Gazonul stadionului “Dr. Contantin Rădulescu” a fost curăţat complet de zăpadă, iar jucătorii CFR-ului au profitat şi au efectuat primul antrenament în Gruia de la revenirea din Cipru.

Cu două zile înaintea meciului cu Steaua, terenul pe care se va disputa, duminică, unul dintre derby-urile etapei a 22-a, se află într-o stare bună, iar antrenorul Vasile Miriuţă a ţinut ca echipa să să bifeze cel puţin un antrenament până la jocul de duminică.

La şedinţa de pregătire a participat şi Liviu Antal, jucătorul care a evoluat în prima parte a campionatului la Pandurii urmând să se pregătească o perioadă alături de CFR, mai apoi conducerea urmând să decidă dacă va fi sau nu legitimat.

“Liviu a venit azi la noi, vrea să se pregătească cu noi câteva zile, dar nu ştiu dacă va rămâne, încă nu am discutat asta cu el. Nu ştiu exact situaţia lui, doar la telefom am vorbit, urmează să discutăm mai multe”, a spus Vasile Miriuţă despre jucătorul care, ca şi în cazul lui Bumba, a aparţinut de Hapoel Tel Aviv până în această iarnă. Ba mai mult, Antal apoi s-a înţeles cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, însă transferul a căzut tocmai din cauza problemei cu “cartea verde”, cea din cauza căreia Bumba a plecat de la CFR.

Astfel, cel puţin până la o clarificare a situaţiei lui Antal, Ciprian Deac este singurul transfer din această iarnă al CFR-ului.

“Mi-era dor de stadion, de CFR Cluj, de atmosfera de la Cluj. Mă bucur că m-am întors acasă şi aş vrea din suflet să ajut această echipă. Bumba e o pierdere pentru noi, un jucător tânăr, talentat, şi îmi pare rău că nu s-a realizat acest transfer. Dar avem o echipă bună şi am mari speranţe la meciul cu Steaua. Avem nevoie de o vitorie pentru că nu putem să mai facem paşi greşiţi”, a declarat Deac, înaintea antrenamentului de vineri dimineaţa.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii şi două filmuleţe de la şedinţa de pregătire a clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.