JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a reuşit să câştige meciul decisiv cu Viitorul, 1-0, şi să se califice în play-off-ul Ligii I, pe care îl va începe cu 22 de puncte, patru mai puţin decât formaţia lui Hagi. În faţa a 10.000 de suporteri, ardelenii s-au desprins după golul spectaculos al lui Deac şi acum aşteaptă rezultatul meciului Astrei pentru a vedea cu cine vor evolua în etapa din weekend-ul următor.

Hotărâtă să nu trăiască meciul cu emoţii, CFR Cluj s-a aruncat încă din start asupra porţii lui Buzbuchi. Presiunea ardelenilor a fost fructificată de Nouvier după un sfert de oră, însă golul francezului a fost anulat pentru o poziţie de offside, după o fază ciudată.

Clujenii nu s-au lăsat şi au continuat să fie mai prezenţi în jumătatea Viitorului, până la urmă reuşind să şi deschidă scorul, după un şut superb al lui Deac de la marginea careului. Chiar dacă feroviarii au cedat posesia oaspeţilor, tot aceştia au fost mai aproape de gol, însă acelaşi Deac, iar mai apoi Gomelt, nu au reuşit să-l învingă a doua oară pe Buzbuchi.

La pauză s-a intrat cu 1-0 şi pentru că mingea trimisă de Aurelian Chiţu spre poarta clujenilor a fost respinsă de Lopes, la cea mai mare ocazie a liderului, iar CFR-ul era matematic în play-off după prima repriză. Gheorghe Hagi, aplaudat de această dată în Gruia, a făcut două schimbări în startul părţii secunde, însă acest lucru nu s-a văzut în jocul echipei sale, feroviarii reuşind să ţină departe mingea de poarta lui Mincă.

Vlad Morar a tras slab în minutul 70, la cea mai mare ocazie de gol a Viitorului din a doua repriză, în timp ce feroviarii s-au mulţumit să conserve rezultatul de pe tabelă. Ciobanu şi Sorsa au mai trecut pe lângă gol, însă nimeni nu a mai reuşit să înscrie până la final.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care s-a calificat în play-off, cele 43 de puncte pe care le-a strâns în sezonul regulat urmând să fie înjumătăţite, astfel că ardelenii vor începe cu 22 de puncte, după rotunjire, lupta pentru titlul de campioană.

CFR Cluj

1
Mincă
45
Camora
30
Mureşan
6
Larie
22
Lopes
99
Deac
10
Gomelt
19
Nouvier
9
Omrani
7
Păun
26
Bud

Au mai intrat: Sorsa, Rus L., Sîrbu Antrenor: Vasile Miriuţă

FC Viitorul

31
Buzbuchi
21
Boli
29
Hodorogea
15
Ţîru
3
Rădoi
16
Nedelcu
7
Coman
30
Purece
6
Benzar
25
Chiţu
11
Morar

Au mai intrat: Casap, Vână, Ciobanu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.