JSport.roJSport.ro

Peluza Şepcile Roşii, împreună cu Scena Urbană şi Ferro, au oferit un moment unic pentru cei care au sânge ,,alb-negru” în vene.

Seara de 30 septembrie a fost una magică deoarece cântecele galeriei “U”-iste au fost puse pe note şi interpretate de Peluza “Şepcile Roşii”, împreună cu orchestra simfonică dirijată de Vlad Eniu şi susţinătorii sportului clujean.

,,Este un eveniment frumos, iar noi ca familie trebuie să petrecem, în timpul anului, cât mai mult timp împreună. Sunt aici de 10 ani şi faptul că am rămas spune tot despre fani. Ei m-au acceptat din prima clipă, iar din cauza lor am luptat pentru titlu. Sunt fabuloşi, iar fără suportul lor, anul trecut, nu obţineam nimic. Când eram jucător mi se făcea pielea de găină la auzul cântecelor. Visul meu, anul acesta, e să facem Sala Polivalentă plină şi să aud cum cântă toată sala”, a spus Branko Ćuić, antrenorul secund al U-BT.

La evenimentul desfăşurat pe strada Mihail Kogălniceanu, în faţa Universităţii Babeş-Bolyai, a fost prezent Gelu Florea, cel care a scris versurile imnului ,,Slavă ţie, studenţie!”, venit special din Franţa pentru acest moment şi compozitorul Florin Simion, cel care a orchestrat imnul. Echipa de fotbal Universitatea Cluj, campioana României la baschet masculin, “U”-BT, echipa de handbal feminin, dar şi alţi sportivi “U”-işti care nu erau la competiţii au fost prezenţi la eveniment.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.