JSport.roJSport.ro

img_4721_1200x800Liderul neînvins din primele şapte etape ale seriei a cincea din Liga a III-a, Sănătatea Cluj, a capotat în runda a opta, primind patru goluri de la Metalurgistul Cugir.

Meciul de la baza Clujana a fost controlat de către oaspeţi aproape în totalitate, cugirenii având o zi de odihnă în plus faţă de clujeni, FRF stabilind pentru această săptămână o primă etapă intermediară a campionatului.

Golul norocos al lui Cocină i-a zdrunciat serios pe elevii lui Marius Semeniuc, oaspeţii urcând scorul la 2-0 pe un fond de dominare constantă. Penalty-ul transformat de Lupu a reaprins speranţele în tabăra „viruşilor verzi”, însă Cocină a reuşit hattrick-ul în a doua repriză şi a calmat definitiv jocul, golul lui Radu Adrian contând doar pentru statistică.

„Am întâlnit un adversar extrem de bine aşezat în teren, motivat, iar noi am avut şi o zi în minus de refacere. Nu am reuşit să aliniem nici cea mai bună formulă şi mai proaspătă, iar diferenţa de o zi s-a văzut în cursul jocului. Dorinţă a fost, dar putinţă mai puţin. Am avut şi câteva greşeli individuale, practic aici s-a tranşat şi meciul. Sper să-i remontez pe băieţi, să le refac moralul până la următorul meci şi să ne prezentăm într-o altă stare de spirit la Oşorhei”, a declarat antrenorul clujenilor, după primul eşec al echipei sale în acest sezon.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci, dar şi înregistrarea completă a jocului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.