JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu FC Viitorul, din ultima etapă a turului din play-off. Partida din Gruia a stat sub semnul echilibrului mai ales în repriza secundă, însă clujenii au trecut pe lângă victorie pe final, şutul lui Ciprian Deac lovind doar bara.

Feroviarii au început în forţă jocul de duminică seara, iar Adrian Păun a ratat una dintre ocaziile campionatului, şutul său din careu trecând peste poartă.

După acea fază, oaspeţii au reuşit să echilibreze situaţia, iar odată cu scurgerea minutelor s-au instalat tot mai mult în jumătatea clujeană. Inevitabil, au apărut şi şansele la poarta lui Mincă, Viitorul ratând o triplă ocazie în ultimul minut al primei reprize, Coman şi Purece fiind blocaţi atât de către portarul clujenilor, cât şi de fundaşii CFR-ului la aceeaşi fază.

După 0-0 la pauză, jocul a devenit extrem de echilibrat în partea secundă, cele două echipe anihilându-se reciproc. Prima ocazie a venit abia în minutul 83, însă a fost şi cea mai mare a meciului, Deac lovind bara cu un şut de la limita careului.

S-a terminat 0-0, iar distanţa de cinci puncte rămâne între cele două echipe, însă CFR-ul ar putea cădea până pe locul cinci în funcţie de rezultatele acestei etape.

https://www.youtube.com/watch?v=wGtXcPaCuUk

CFR Cluj

1
Mincă
45
Camora
4
Horj
6
Larie
77
Peteleu
10
Gomelt
99
Deac
19
Nouvier
7
Păun
17
Sorsa
9
Omrani

Au mai intrat: Bud, Rus, Antal. Antrenor: Vasile Miriuţă

FC Viitorul

12
Râmniceanu
22
Ganea
21
Boli
15
Ţîru
6
Benzar
16
Nedelcu
28
Vînă
93
Roşu
7
Coman
25
Chiţu
30
Purece

Au mai intrat: Rădoi, Morar, Dumitrescu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.