JSport.roJSport.ro

sabauIoan Ovidiu Sabău s-a întors pe teren într-un meci oficial pentru prima oară din 2003 încoace.

Fostul internaţional al României a jucat timp de 70 de minute în meciul de liga a patra dintre Inter Ciugud şi Euro Şpring, formaţii din judeţul Alba. Interul a câştigat cu 1-0, după un gol marcat din penalty de Păcurar, însă toţi ochii au fost aţintiţi asupra lui Sabău.

sabau 1La 47 de ani, „Moţul” a rămas acelaşi jucător vizionar, care a ştiut să-şi pună mereu coechipierii în valoare în cele 70 de minute petrecute pe “maidan”, chiar dacă a trecut bine de prima tinereţe. De altfel, Sabău a şi glumit ieri şi a spus că, dacă va juca bine, aşteaptă chiar o convocare de la selecţionerul Anghel Iordănescu, conform absport.ro.

„Nu am mai jucat de mult, dar am venit să-mi aduc aminte de vremurile vechi. De aici am plecat, de pe un astfel de maidan şi după 25 de ani m-am întors să vedem cum e”, a declarat Sabău, care a revenit în iarbă la insistenţele patronului de la Ciugud, Simion Bran.

sabau 2Pe de altă parte, unul dintre spectatorii care au ţinut să ia parte la primul meci al lui Sabău pentru noua sa echipă a fost şi Ioan Mărginean, omul care încă s-ar ocupa, din umbră, de destinele Universităţii Cluj.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.