JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat meciul cu Unirea Alba Iulia, 1-0, din etapa a 12-a a seriei a cincea din Liga a III-a, primul succes pentru “viruşii verzi” după un eşec şi două remize în ultimele trei partide.

Ceaca a decis jocul contra uniriştilor printr-un gol în minutul 68, echipa sa urcând pe locul opt în clasament, acolo unde va rămâne şi după această etapă, în care Avântul Reghin va sta.

„Suntem foarte bucuroşi, băieţii s-au dezlănţuit. Am făcut un joc consistent azi, din păcate mai greşim la finalizare, dar am dominat adversarul în ambele reprize. Mă bucură că am încercat mult şuturile la poartă, am avut multe faze fixe, multe cornere, băieţii s-au dăruit. Am avut o discuţie bărbătească săptămâna asta şi băieţii au înţeles, chiar şi patronul a venit şi ne-a încurajat. După o victorie, fiecare visează la următoarea victorie, mergem încrezători la Mediaş şi sperăm să facem o figură frumoasă până la capăt în ultimele trei etape. Vom avea meciuri grele, dar se pare că băieţii se mobilizează mai mult la jocurile mai importante”, ne-a spus unul din cei doi antrenori ai clujenilor, Csaba Kis.

Mai jos aveţi o galerie foto de la această pertidă, precum şi înregistrarea completă a jocului transmis în direct de CJSport.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.