JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a fost învinsă în minutul 90+4 de Performanța Ighiu, 1-2, în meciul din etapa a noua a seriei a cincea din Liga a III-a.

”Virușii” au pierdut la ultima fază un joc în care au condus după prima repriză, iar în drumul acestora spre vestiare a izbucnit un scandal care a dus la intrarea în tribună a jucătorilor și antrenorilor Sănătății.

Aceștia au fost deranjați de anumite replici venite din partea unor suporteri ai Universității Cluj, care i-au acuzat pe cei de la Sănătatea că ”și-au dat viața” în partida cu ”U”, din urmă cu două etape, suspectându-i că nu ar fi făcut la fel și cu Ighiul.

La meleul creat în tribune au participat, însă, și doi oficiali ai lui ”U” Cluj, Bogdan Cantor și Cosmin Irimieș, aceștia intrând în contre verbale cu jucătorii și oficialii Sănătății. La un moment dat, chiar antrenorul Csaba Kis a avut ”meciul” său cu Irimieș.

În cele din urmă, conflictul a fost aplanat și datorită intervenției Jandarmeriei, ecourile după egalul Sănătății cu Universitatea fiind încă prezente și la două săptămâni după acel joc.

”Noi am dat totul pe teren și cu Ighiul, restul spectatorilor au văzut că noi am muncit, nu știu de unde vin cu prostii din astea. Cred că meritam un egal în acest meci. La ultima fază a fost vina noastră, o nesincronizare în apărare, păcat că a picat acest gol și ne-a cam luat din aripi pentru meciul cu Steaua”, a declarat antrenorul Sănătății, Csaba Kis.

Mai jos aveți câteva fotografii de la meciul de vineri, dar și filmulețul cu incidentele de la final. De asemenea, înregistrarea completă a jocului transmis de CJSport.ro o puteți urmări AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.