JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat, 3-0, primul meci al noului sezon al Ligii a III-a, seria a cincea, cu Avântul Reghin.

Jocul de la baza „Clujana” a fost controlat aproape în totalitate de către elevii antrenorilor Csaba Kis şi Dan Matei, ultimul evoluând toate cele 90 de minute.

După 1-0 la pauză, autorul golului fiind Negru, „viruşii” s-au desprins în partea secundă prin penalty-ul transformat de Lupu (video) şi şutul în vinclu al lui Ciupe, scorul de 3-0 rămânând până la final. Ambele echipe au mai trecut pe lângă gol apoi, însă „viruşii” au reuşit să menţină poarta intactă şi să bifeze primele trei puncte ale sezonului după un joc consistent.

„Este începutul pe care ni l-am dorit, dar nu am crezut că putem să batem la trei goluri diferenţă din prima etapă. Eu mă mulţumeam şi cu 1-0, având în vedere că echipa e un pic schimbată faţă de sezonul trecut, sunt trei juniori care au venit. Unul dintre ei, Cozea, a scos şi penalty azi şi îl felicit. Sper să o ţinem tot aşa, şi anul trecut am început cu dreptul şi sperăm că o ducem la fel. Sâmbătă avem un meci foarte greu la Galda însă, dar vrem să facem un joc bun şi acolo”, a declarat, la final, unul dintre antrenorii clujenilor, Csaba Kis.

Mai jos aveţi echipa Sănătăţii, golul lui Lupu din penalty şi câteva fotografii de la acest joc.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Ţârlea
Negru
Matei
Paul Cr.
Lazăr
Ciupe
Lupu
Bria
Cozea
Ceaca

Au mai intrat: Rus H., Gaşpar, Nistor, Ititesc. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.