JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat categoric meciul cu Someşul Gilău, 11-0, disputat în etapa a 19-a a Ligii a IV-a. În tribuna neîncăpătoare de la baza „Dan Anca” au asistat şi câţiva oficiali ai FRF, în frunte chiar cu preşedintele Răzvan Burleanu, Universitatea ajungând la 112 goluri marcate în acest sezon.

Someşul a rezistat 25 de minute fără să primească gol în faţa Universităţii, însă în celelalte 20 rămase până la pauză a încasat şase. În partea a doua a meciului, elevii lui Marius Popescu nu au slăbit mai deloc ritmul la poarta nefericitului Biliga, portarul Gilăului scoţând de alte cinci ori mingea din plasă.

Două dintre golurile din repriza secundă au fost marcate de noul jucător preferat al Peluzei „Şepcile Roşii”, senegalezul Seck Baba Ndaw, care şi-a câştigat pseudonimul de „Vasile”, atacantul de culoare al lui „U” reuşind un gol din penalty chiar la cererea fanilor. Brian Lemac a dat patru goluri în acest meci, Goga două, iar Haţiegan, Rogozan şi Takacs au fost ceilalţi marcatori ai “studenţilor”.

Victoria la scor a Universităţii a fost văzută şi de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a profitat de meciul României de mâine, de pe Cluj Arena, şi a ţinut să asiste la partida „şepcilor roşii”, Burleanu luând loc în tribună alături de alţi oficiali ai FRF şi de cei ai Universităţii.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci, dar şi un video cu ultimul gol marcat de Seck, sărbătorit special de către fani.

“U” Cluj

Man
Manu
Irimie
Abrudan
Budăcan
Rogozan
Giurgiu
Goga
Haţiegan
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Hîmpea, Salcău, Fizeşan, Seck. Antrenor: Marius Popescu

Someşul Gilău

Biliga
Niste
Muscă
Krasznay
Boldea
Gherman
Goga
Mateş
Pop Cl.
Chiorean
Fertea

Au mai intrat: Crişan, Ferencz, Dumitraş. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.