JSport.roJSport.ro

img_0476_1200x800Universitatea Cluj a câştigat, 3-1, cel mai greu meci din acest start de sezon. Elevii lui Marius Popescu au încasat şi primul gol din acest campionat, doar reuşita lui Bercea, din minutul 80, înlăturând orice emoţie asupra învingătoarei.

Sprijiniţi, din stradă, de aproape 1.000 de suporteri, “U” Cluj a avut probleme în primele 20 de minute, gazdele demonstrând că nu degeaba se aflau pe primul loc înaintea acestei partide. Cristian Man chiar şi-a salvat echipa la un şut al gilăuanilor, care au evoluat în tricouri roş-albastre, cu vechea stemă a celor de la Steaua Bucureşti pe piept. Un penalty acordat pentru “studenţi”, în minutul 35, a rupt echilibrul primei părţi, Goga transformând pentru 1-0, avantaj cu care Universitatea a intrat la vestiare.

A doua parte a meciului a început cu gilăuanii decişi să egaleze, însă Donca şi Prodan au ratat din situaţii clare de gol. Pintea părea să fi rezolvat meciul cu golul de 2-0, reuşit pe contraatac la mijlocul primei reprize, însă o lovitură liberă de la 20 de metri avea să o readucă pe Someşul în joc. Claudiu Pop a marcat în poarta “studenţilor”, primul gol pe care “U” l-a primit în acest sezon, însă Bercea a risipit imediat orice emoţie, înscriind pentru 3-1.

Universitatea a trecut cu bine, astfel, peste unul dintre cele mai grele meciuri din campionat, în timp ce Someşul a bifat prima înfrângere din acest sezon, dar s-a ales şi cu o experienţă unică, de a o aduce, în comună, pe una dintre cele mai iubite echipe din România.

La finalul partidei, jucătorii lui “U” au sărbătorit succesul cu cele câteva sute de suporteri venite de la Cluj-Napoca, într-un video pe care îl puteţi vedea mai jos, alături de golul din penalty al lui Goga.

Someşul Gilău

22
Biliga
5
Balla
20
Muscă
16
Niste
7
Boldea
6
Prodan
84
Mateş
10
Goga
25
Gherman
9
Donca
99
Chiorean

Au mai intrat: Miron, Pop Cl, Dumitraş. Antrenor: Rareş Mateş

“U” Cluj

1
Man
32
Hîmpea
15
Cîndea
4
Abrudan
17
Fizeşan
7
Lemac
18
Goga
30
Moşuţi
29
Giurgiu
11
Pintea
9
Haţiegan

Au mai intrat: Popa, Bercea, Paşca, Kilin. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.