JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat şi ultimul meci oficial al sezonului organizat de AJF Cluj, 7-0 în finala Cupei României, faza judeţeană, cu Gloria Cătina. Jucătorii lui Marius Popescu au ridicat, astfel, două trofee în mai puţin de trei ore, înainte de meci fiind premiaţi pentru câştigarea Ligii a IV-a.

Meciul cu Gloria Cătina a fost controlat autoritar de către „şepcile roşii”, care au făcut o ultimă repetiţie înaintea barajului pentru promovarea în Liga a III-a.

Cu „veteranii” Abrudan, Goga şi Giurgiu încă din primul minut pe teren, clujenii au deschis scorul după 11 minute, atunci când Goga l-a învins pentru prima oară pe Mocan cu o lovitură de cap. Fără să pună probleme mai deloc pe faza ofensivă, jucătorii lui Victor Bota au mai primit încă trei goluri până la pauză, Ionescu şi Lemac, ultimul cu o dublă, ducând scorul la 4-0.

În partea secundă, Goga a mai înscris de două ori, realizând hattrick-ul, Ionescu stabilind scorul final, 7-0 pentru Universitatea. La final, cele două echipe au fost premiate de către AJF Cluj, alb-negrii ieşind mai apoi cu trofeul Cupei României în afara bazei sportive, acolo unde au cântat împreună cu galeria.

De altfel, Peluza „Şepcile Roşii” şi-a încurajat echipa de pe dealul din apropierea bazei sportive pe durata meciului, la final jandarmii refuzând accesul suporterilor în interior pentru ca aceştia să poată sărbători cu jucătorii.

“U” Cluj

1
Man
13
Manu
5
Ionescu
4
Abrudan
2
Budăcan
23
Rogozan
29
Giurgiu
32
Hîmpea
18
Goga
30
Chiorean
7
Lemac

Au mai intrat: Rus Ad.-Fizeşan, Fodor, Bâra. Antrenor: Marius Popescu

Gloria Cătina

93
Mocan
6
Bojan
13
Tarcea
5
Bria
3
Trif
7
Crişan C.
8
Inovan
14
Mureşan
18
Pascu
10
Crişan M.
11
Moldovan

Au mai intrat: Stanciu, Pop, Bărăian. Antrenor: Victor Bota

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Nu înțelegem care a fost motivul pentru care jandarmii n-au lăsat galeria să treacă dincolo de porțile terenului pentru a se bucura, împreună cu echipa universitară, de terminarea campionatului și de câștigarea cupei. Sperăm ca la meciul de baraj cu maramureșenii să poată accede galeria pe Cluj Arena…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.