JSport.roJSport.ro

img_5444-copy-copy-copy-copy_800x533Universitatea Cluj a câştigat cu destule emoţii meciul cu CS Floreşti, 2-1, din etapa a 10-a a Ligii a IV-a, disputat sâmbătă după-amiază pe Cluj Arena. În prima repriză, galeria Universităţii s-a confruntat din nou cu jandarmii, forţele de ordine intervenind după aprinderea unor torţe de către ultraşi.

Floreştenii au început cu teamă meciul în care, potrivit programului, erau gazde pe Cluj Arena, iar “U” Cluj nu a ratat şansa de a-şi impune rapid jocul. După aproape un sfert de oră a venit, inevitabil, şi golul în poarta lui Aranyosi, Dorin Goga reuşind să deschidă scorul chiar în timp ce Peluza “Şepcile Roşii” îşi desfăşura show-ul în tribune.

După acel gol, însă, floreştenii au devenit mult mai curajoşi, iar nou-intratul Vasilaş, care l-a înlocuit pe Corpodean, lovit puternic la nas, a ratat prima şansă importantă pentru echipa sa. Pe fondul unui joc echilibrat, Lemac a profitat, la finalul primei reprize, de o gafă în apărarea “albaştrilor” şi a majorat diferenţa cu un şut la colţul lung.

Nocturna s-a aprins pentru prima oară pe Cluj Arena în acest sezon, ce-i drept doar pe jumătate, suficient pentru ca unul dintre atacanţii Floreştiului, Daniel Cucuruzan, să găsească drumul spre poarta lui “U” imediat după pauză. Acesta l-a învins cu un voleu frumos pe Rareş Pop şi a reaprins speranţele în tabăra echipei pregătite de Călin Budişan şi Adrian Truşcă.

Purtaţi pe val de acest gol, Frătean şi colegii săi au continuat timp de câteva minute să pună presiune pe defensiva Universităţii, însă odată cu trecerea timpului “studenţii” au început să ţină tot mai mult mingea în jumătatea de teren a adversarilor, profitând şi de căderea fizică a gazdelor de astăzi. Pe acest fond, Goga a avut şi o bară, însă ocaziile create de către alb-negri pe final nu au avut efect şi pe tabela de marcaj. S-a încheiat 2-1 pentru “U” Cluj, care a trecut din nou pe locul 1 în clasament, urmăritoarea Olimpia Gherla câştigând şi ea, 2-1 cu Someşul Gilău.

De menţionat şi spectacolul galeriei Universităţii din prima repriză, după un banner prin care Peluza “Şepcile Roşii” l-a omagiat pe Dan Anca, ultraşii desfăşurând o coregrafie “acompaniată” de câteva torţe (video mai jos). Show-ul pirotehnic nu a fost, însă, pe placul jandarmilor şi angajaţilor firmei de securitate, care au intervenit şi au rupt pânza uriaşă a fanilor, pe motiv că aceasta “nu trebuia desfăşurată decât trei minute”. Cum era de aşteptat, suporterii au ripostat şi au existat câteva îmbrânceli în peluză, dar lucrurile s-au calmat în cele din urmă, iar galeria lui “U” şi-a încurajat apoi favoriţii până la finalul meciului.

cs-florestiCS Floreşti

1
Aranyosi
3
Corpodean
4
Truşcă R
5
Cîmpean
21
Dîrjan
10
Frătean
13
Mocan
6
Părăvan
16
Ciotlăuş
9
Tot
11
Cucuruzan

Au mai intrat: Vasilaş, Roman, Toader, Gădălean. Antrenor: Călin Budişan

u-cluj“U” Cluj

33
Pop R
13
Manu
6
Irimie
4
Abrudan
17
Fizeşan
30
Moşuţi
29
Giurgiu
15
Cîndea
28
Armand
7
Lemac
18
Goga

Au mai intrat: Pintea, Hîmpea, Popa H. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.