JSport.roJSport.ro

img_0555_1024x683Unirea Jucu a reuşit să-i producă liderului seriei a cincea din Liga a III-a, FC Hermannstadt, prima înfrângere din acest sezon.

Alb-negrii s-au impus cu 2-1, după ce au început meciul, practic, de la 0-1, însă insistenţa din atac a lui Fertea şi paradele lui Sălăjan în faţa atacanţilor adverşi, ultima venită în minutul 88, au fost decisive în stabilirea învingătoarei.

Fertea i-a „furat” mingea portarului la golul egalizator, venit pe finalul primei părţi, iar mai apoi atacantul Jucului s-a distrat cu apărarea adversă în minutul 58 şi i-a pasat în faţa porţii lui Cubleşan, care l-a învins pe Zăvoi. Golul de 2-1 a fost marcat în timp ce Unirea avea un jucător mai puţin pe teren, Rogozan primind îngrijiri medicale în acele momente.

Portarul Sălăjan a fost cel care a securizat cele trei puncte pe final, după o intervenţie decisivă în faţa lui Tătar, iar jucanii au sărbătorit victoria atât pe teren, cât şi la vestiare, după al şaselea succes din acest sezon. De menţionat şi că Unirea a avut în ultimele minute ale meciului cinci juniori pe teren, tinerii jucători ai lui Alpar Meszaros având şi ei o contribuţie importantă la acest rezultat.

„A fost o victorie foarte mare, contra unei echipe bune, care va promova în acest sezon pentru că are un joc solid, care mi-a plăcut şi câţiva jucători de care încă nu am dat la Divizia C. Noi am câştigat fiindcă am avut un portar în zi mare şi pe Fertea în atac, care şi-a făcut datoria pe deplin. A fost o bucurie mare în vestiar pentru că suntem o echipă mică, care vrem să facem ceva în trei ani, nu într-o lună, iar bucuria de a câştiga în faţa liderului este foarte mare. Noi am reuşit să învingem şi cu puţin noroc, dar angajamentul băieţilor este de lăudat. Îmi pare foarte rău că am pierdut la Zalău, nemeritat, pentru că altfel aveam un parcurs foarte bun din etapa a treia încoace”, a declarat antrenorul jucanilor.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a meciului şi o galerie foto de la acest joc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.