JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a suferit primul eşec după aproape două luni în Liga a III-a, 1-2 pe terenul liderului ACS Comuna Recea.

Din 5 octombrie nu mai pierduse formaţia lui Constantin Olariu, care a încheiat cu un eşec o a doua parte a campionatului aproape perfectă.

La Recea, turdenii au avut un început dificil de meci, iar Chinde a deschis scorul pentru gazde în minutul 15. După ce au scăpat de o ocazie mare a maramureşenilor, oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea la prima mare situaţie creată la poarta lui Bota.

Vali Lemnaru a înscris pentru 1-1 cu o lovitură de cap, iar turdenii aveau tot dreptul să spere că forma bună din ultima perioadă va continua şi pe terenul liderului. Florin Dan chiar a trecut pe lângă gol imediat după reuşita lui Lemnaru, dar la pauză s-a intrat cu scor egal.

La reluare, maramureşenii au jucat din nou bine, iar Lang şi-a readus echipa în avantaj. Eliminarea lui Varodi, venită la un minut după acest gol, a complicat şi mai tare situaţia turdenilor, care nu au mai avut forţa să se apropie de poarta gazdelor. Cei de la Recea s-au impus până la urmă cu 2-1, iar Sticla a terminat cu un eşec un tur de campionat mult mai bun în a doua sa parte.

Problemele din primele etape au făcut, însă, ca nou-promovata să încheie fix la jumătatea clasamentului acest tur din Liga a III-a.

Sticla Turda

Pop R.
Bria
Indreica
Ionescu
Chiş
Salcău
Savu
Paleoca
Dan Fl.
Lemnaru
David

Au mai intrat: Varodi, Dup, Selegean, Oltean. Antrenor: Constantin Olariu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.