După fraţii Pintilie, care au preluat-o pe CSM Câmpia Turzii, o altă pereche de fraţi cunoscută la nivelul Ligii a IV-a va face echipă din sezonul următor.

Paul şi Valentin Dîrjan vor fi chiar coechipieri în atacul Unirii Iclod, formaţia care a terminat pe locul trei sezonul trecut.

Paul a părăsit-o pe CS Floreşti şi a preluat funcţia de antrenor a Unirii Iclod, rămasă vacantă după plecarea lui Gică Cotuţ, acesta din urmă alegând să continue la Vulturul Mintiu-Gherlii. Fostul golgheter al Ligii a IV-a se va „bate” pentru titularizare la Iclod cu fratele său Valentin, unul dintre principalii marcatori ai Unirii în ultimele sezoane.

Aceştia, însă, au şanse mari să joace împreună în condiţiile în care doi dintre oamenii din ofensiva Iclodului în sezonul trecut, Vlad Porumb şi Radu Danciu, au părăsit echipa. Dacă primul a plecat la Someşul Dej, Danciu se află în discuţii chiar cu CS Floreşti, echipa de la care a venit Paul Dîrjan.

Antrenorul de pe bancă şi din teren al Iclodului va fi ajutat de către un alt coleg de echipă, Ionuţ Rusu, fundaşul Unirii urmând să fie antrenor secund.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte