JSport.roJSport.ro

IMG_4336Sănătatea Cluj, echipa care a câştigat meciul cu Viitorul Sântimbru, din primul tur al Cupei României, rămâne cu rezultatul înregistrat pe teren, deşi calificarea „viruşilor” a fost pusă la îndoială de o anexă a regulamentului FRF.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei, însă, s-a întrunit joi şi a hotărât că, dacă una dintre cele două echipe participante la un meci este de nivelul Ligii a IV-a, regula privind introducerea unui anumit număr de jucători sub 19 ani nu se mai aplică în partida respectivă. Astfel, Sănătatea Cluj rămâne cu victoria obţinută pe terenul Viitorului Sântimbru, echipă din Liga a IV-a Alba, şi va juca în turul doi al Cupei tot cu o formaţie din Alba, Industria Galda de Jos, fostă adversară a clujenilor în campionatului trecut. Meciul va avea loc miercuri, pe stadionul „Clujana”.

De asemenea, faza a doua a Cupei programează un alt duel între Alba şi Cluj, Industria Sârmei Câmpia Turzii, formaţie din Liga a IV-a, urmând să o întâlnească pe Performanţa Ighiu, trupă care s-a bătut la promovare în Liga a II-a sezonul trecut. Cealaltă echipă clujeană aflată în competiţie, Unirea Jucu, va merge la Zalău, acolo unde va juca împotriva formaţiei din localitate.

Toate partidele vor avea loc miercuri şi vor începe la ora 17:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.