JSport.roJSport.ro

IMG_0896Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a reprogramat toate meciurile amânate în acest weekend din cauza decesului dinamovistului Patrick Ekeng.

Astfel, dacă partidele din Liga a II-a se vor disputa miercuri, cele din Liga a III-a vor avea loc în weekendul următor, acest eşalon fotbalistic urmând să fie devansat cu o săptămână. De asemenea, finala Ligii Elitelor U19, dintre Ardealul şi Viitorul, va avea loc în 21 mai, la fel ca şi finala mică dintre „U” Cluj şi Dinamo.

„Jocurile din cadrul play-off-ului și play-out-ului Ligii a 2-a, programate inițial în data de 07.05.2016 se vor desfășura în data de 11 mai 2016, ora 17:00. Jocurile din cadrul Ligii a 3-a programate inițial în data de 07.05.2016 se vor disputa în data de 14 mai 2016. Programul competițional al Ligii a 3-a urmează astfel a fi devansat cu o săptămână, respectiv ultima etapă din cadrul campionatului național Liga a 3-a urmând a se desfășura în data de 4 iunie 2016. Etapa finală a competiției Liga Elitelor U19 (finala mică și finala mare) programată inițial în data de 07.05.2016 se va desfășura în data de 21 mai 2016”, este anunţul FRF.

Astfel, „U” Cluj va juca miercuri, de la ora 17:00, în deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea, după trei zile urmând să aibă loc returul acestui meci din play-out, pe Cluj Arena. De asemenea, Unirea Jucu va merge la Oradea pentru meciul cu Luceafărul sâmbăta viitoare, tot atunci urmând să joace şi Unirea Dej la Sighetu-Marmaţiei.

Tot astăzi, LPF a decis ca jocurile din Liga I amânate în acest weekend să se desfăşoare săptămâna viitoare, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.