JSport.roJSport.ro

0000219-tricou-oficial-acasa-adulti-250Concursul organizat de către Federaţia Română de Fotbal şi site-ul nostru, CJSport.ro, a ajuns la final, iar cu ajutorul aplicaţiei Random.rog au fost desemnaţi şi cei patru câştigători ai pachetelor compuse din câte un tricou şi o eşarfă.

Astfel, cei care au ştiut că ultimul meci România – Spania s-a terminat cu victoria „tricolorilor”, 1-0, iar Naţionala va juca în grupe la EURO cu Franţa, Elveţia şi Albania, au intrat la tragerea la sorţi pentru cele patru premii. Au fost luate în calcul, însă, doar răspunsurile venite la secţiunea „comentarii” de la finalul textului, numerotate în ordinea în care ele au sosit, şi cele care au fost însoţite de înregistrarea cu numele şi prenumele participanţilor.

romania-spania, castigatori
Tabel-random.org

Astfel, potrivit listei ordonate de către Random.org, Adrian Militaru şi Simion-Andrei Bădilă au câştigat, fiecare, câte un tricou galben oficial de joc, însoţit de o eşarfă, iar Alexandru Aloman şi Radu Racuciu vor intra în posesia unui tricou roşu de antrenament al Naţionalei, tot însoţit de o eşarfă.

Câştigătorii sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile vineri, 25 martie, între orele 10:00 şi 15:00, de la agenţia Vitrina Advertising – strada George Bariţiu, nr. 24, Cluj-Napoca. Aceştia trebuie să aibă la ei buletinul de identitate pentru a se verifica dacă numele cu care s-au înregistrat pe site coincide cu cel real.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.