JSport.roJSport.ro

IMG_0714Universitatea Cluj a pierdut două puncte în meciul cu Unirea Tărlungeni, 0-0, după ce arbitrul Sergiu Popa, originar din Aiud, le-a refuzat clujenilor o lovitură de la 11 metri în prelungiri.

Cel puţin asta susţin jucătorii şi oficialii „şepcilor roşii”, observatorului acestui meci, Zoltan Szekely, fiindu-i arătată o fotografie cu rana provocată de adversar lui Răzvan Greu, la ultima fază. Centralul l-a sancţionat cu simulare pe mijlocaşul Universităţii, care a fost eliminat, după ce a mai văzut un „galben” în prima repriză tot pentru că a încercat să-l impresioneze pe arbitru în careu.

„Băieţii mi-au zis că a fost penalty la ultima fază, că a fost foarte clar. Eu nu înţeleg asta, dacă Tărlungeniul a ajuns să aibă un arbitraj extraordianr în deplasare la ’U’ Cluj, extraordinar. Greu a fost eliminat, practic, pentru două penalty-uri neacordate. Nu vreau să comentez foarte mult arbitrajul, dar e păcat, e frustrant, sunt nişte copii şi e munca lor. Nu ştiu, ce interes ai să nu dai sau ce interes ai să ţii cu Tărlungeniul”, s-a întrebat, la final, antrenorul clujenilor, Mihai Teja.

Acesta şi-a felicitat elevii după remiza de miercuri şi a explicat de ce echipa sa nu a reuşit să marcheze în cele 90 de minute. „Încă nu avem acea claritate necesară atunci când întâlnim o echipă care se apără tot meciul. În ultimii 30 de metri ar trebui să creăm dueluri unu contra unu, să intrăm din linia a doua, să tragem la poartă. Am fost un pic precipitaţi pe atac, dar nu am ce să le reproşez băieţilor. Au dat dovadă de dăruire, de dorinţă, au încercat să câştige”, a mai spus Mihai Teja.

Cu acest egal, „U” Cluj a ajuns la 23 de puncte în clasament, a rămas pe poziţia a noua, dar a fost egalată de către Şoimii Pâncota. Între clujeni şi primul loc de play-off există acum o distanţă de cinci puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.