JSport.roJSport.ro

Meciul dintre CFR Cluj 2 şi Sticla Arieşul Turda, din penultima etapă a Ligii a III-a, s-a transformat într-unul amical.

Echipa a doua a campioanei României a pierdut la „masa verde” confruntarea cu turdenii, din cauza lipsei medicului.

În ambulanţa venită oricum cu întârziere la meci s-au aflat doar doi asistenţi, fără medicul delegat, care nu s-a prezentat nici după cele 15 minute regulamentare de aşteptare. Arbitrii nici măcar nu au mai ieşit de la vestiare, iar cele două echipe se află acum pe teren pentru un joc amical, format din două reprize a câte 30 de minute.

Astfel, victoria fără meci a turdenilor, 3-0,  înseamnă urcarea acestora peste CFR-işti în clasament, Sticla având trei puncte mai mult şi avantajul rezultatelor directe. Cel puţin până sâmbătă, turdenii sunt pe locul cinci.

UPDATE

Cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, meciul amical jucat după decizia luată la “masa verde”, în privinţa partidei oficiale. Au fost două reprize a câte 30 de minute, feroviarii fiind cel mai aproape de gol, la o bară a lui Milandru. A existat şi un moment neplăcut, atunci când Chişu a încercat o foarfecă şi l-a lovit involuntar în faţă pe Potra, fundaşul CFR-ului ajungând la spital după meci, cu buza spartă.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la această partidă amicală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.