CFR Cluj joacă mâine cel mai important meci din acest început de sezon în Liga 1, cel din puţin din punct de vedere al orgoliilor.

Campioana primeşte vizita lui Dinamo, o echipă măcinată de scandaluri interne, însă nici la CFR nu e prea multă linişte, în ciuda evoluţiilor bune din ultima perioadă.

Galeria echipei din Gruia anunţă ca va boicota meciul de sâmbătă, nemulţumită de faptul că biletele în peluză se vând doar anumitor persoane, pe baza unei liste.

Peluza Vişinie a anunţat că, dacă tichetele nu se vor vinde la casa de bilete ca şi până acum, nu se va mai prezenta la meci.

În aceste condiţii, foarte probabil fondul sonor ar urma să fie asigurat de galeria “câinilor”, care va avea şi acum sprijin din partea fraţilor de la Universitatea Cluj.

Derby-ul din Gruia cu Dinamo este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului, dar în același timp și cel care ne pune și cele mai multe probleme an de an. Și nu ne referim la meciul din teren, nici măcar la șicanele dintre galeriile adverse, ci la meciul dintre galeria noastră și unele persoane din conducerea clubului.

Cu mai puțin de 48 de ore înainte de fluierul de start al meciului, am aflat că biletele în peluza noastră nu vor fi vândute la casele de bilete, cum se întâmplă de obicei la meciurile de acasă, ci pe baza unei liste nominale. Ne-am trezit puși în fața faptului împlinit, nu am fost consultați și refuzăm să ne supunem acestei decizii, luate ”pe motive de securitate din partea jandarmeriei”. Ne întrebăm dacă conducerea clubului s-a gândit la fel de mult la siguranța suporterilor noștri sezonul trecut, atunci când au vândut sute de bilete în mod organizat la Tribuna 2 dinamoviștilor și uiștilor, pe locurile abonaților noștri. Suntem curioși dacă și atunci biletele au fost vândute pe baza unei liste nominale, așa cum ni se cere nouă acum!

Considerăm că această decizie este o bătaie de joc la adresa suporterilor și denotă încă o dată lipsa de profesionalism și incompetența de la nivelul conducerii clubului nostru. Chiar dacă la nivel administrativ s-au schimbat lucrurile de-a lungul timpului, atitudinea față de suporteri, indiferent dacă vorbim de suporterii noștri sau de oaspeți, a rămas aceeași. Reamintim biletele la suprapreț impuse oaspeților, bilete acordate doar pe baza buletinului de București sau a legitimației de suporter, amplasarea microfoanelor în peluza noastră, fără acordul nostru, etc., – lucruri pe care le-am condamnat la momentul respectiv și cu care nu vom fi niciodată de acord!

Băieții meritau un stadion plin care să îi conducă spre victorie și o atmosferă pe măsură, iar noi meritam respect pentru că am fost printre singurii care au rămas aici, la bine, dar mai ales la greu! Ca urmare a acestei decizii, NU ne vom prezenta la meci!

LĂSAȚI FOTBALUL PENTRU SUPORTERI“, e mesajul galeriei clujene pe Facebook.

UPDATE

Oficialii CFR-ului au anunțat că vor pune în vânzare bilete la case și pentru galerie, așa că fanii se pare că au ieșit çâștigători. Pe de altă parte, fanii dinamoviști nu vor face deplasarea. Aceștia au fost pedepsiți de către comisii pentru că au intrat pe teren la Ovidiu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte