JSport.roJSport.ro
foto> Facebook/Peluza Specile Rosii
foto> Facebook/Peluza Specile Rosii

Peluza „Şepcile roşii” va organiza evenimentul caritabil „Solidaritate prin sport”, prin intermediul căruia echipa de fotbal a Universităţii Cluj va întâlni echipa de Old Boys a clubului.

Meciul va avea loc duminică, de la ora 15:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar toţi cei care vor dori să asiste din tribune vor dona o sumă de bani la intrarea în sală.

„La fel ca anul trecut, vom juca fotbal într-un eveniment caritabil care are ca scop adunarea de bani, alimente şi haine pentru sprijinirea unor familii nevoiase. Accesul în sală se va realiza pe baza unei donaţii, toate încasările urmând să deservească scopului acţiunii noastre, astfel oricine poate să ne susţină”, se arată în anunţul suporterilor postat pe Facebook, fanii Universităţii urmând să fie şi ei pe teren la acest eveniment.

În 2015, suporterii lui „U” au mai organizat un astfel de meci pentru sprijinirea familiilor militarilor Dorin Fodor şi Gabriel Titiana, care au murit într-un accident de elicopter petrecut în judeţul Sibiu, partida având loc în 23 ianuarie. De asemenea, după o lună galeria a jucat fotbal cu echipa lui „U” Cluj antrenată de George Ogăraru, eveniment care a coincis cu prezentarea lotului formaţiei „studenţesti” pentru returul sezonului trecut din Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.