JSport.roJSport.ro

IMG_2619Supercupa României, dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj, s-a disputat pe un teren plin de apă pe Cluj Arena, iar reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) au cerut schimbarea gazonului până la meciul “tricolorilor” cu Muntenegru, din septembrie.

Oficialii Federaţiei au luat în calcul şi faptul că, peste două săptămâni, pe gazonul stadionului clujean vor fi patru zile de concerte la Untold Festival, însă reprezentanţii Cluj Arena au spus că nu se pune problema înlocuirii gazonului şi că acesta va arăta în condiţii perfecte la meciul din 4 septembrie.

Potrivit directorului Radu Raţiu, după Untold Festival va fi aplicată aceeaşi metodă ca înaintea partidei România-Spania, adică terenul va fi supraînsămânţat, iar covorul de iarbă va arăta foarte bine la jocul cu Muntenegru.

“Nu vom schimba gazonul. După Untold suprafaţa de joc va intra într-un proces de supraînsămânţare. Exact aşa s-a procedat şi înaintea meciului cu Spania şi gazonul a arătat bine la meci. Va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru. Drenajul a funcţionat la capacitate maximă la partida din Supercupă, dar la precipitaţii de 60 de litri pe metru patrat nu se poate face mai mult”, a spus Radu Raţiu, conform prosport.ro.

Meciul dintre România şi Muntenegru va consemna atât debutul echipei naţionale în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, cât şi cel al selecţionerului Cristoph Daum pe banca “tricolorilor”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.