JSport.roJSport.ro

Unirea Dej va continua tot cu Gheorghe Barbu pe banca tehnică.

Antrenorul dejean şi finanţatorul Mircea Itu au ajuns la o înţelegere în urma discuţiilor din ultimele zile, contractul lui Barbu cu formaţia dejeană expirând luna trecută.

Cele două părţi urmează să semneze noul angajament, Gică Barbu promiţându-i lui Mircea Itu că nu va pleca de la Unirea la o altă echipă din Liga a III-a.

„În principiu ne-am înţeles, vom continua împreună, dar încă nu am semnat. Acum sper să nu apară o ofertă din Liga I sau Liga a II-a pentru că, sigur, nu pot să-l opresc, dar în Liga a III-a mi-a spus că nu merge de la Dej, atâta timp cât poate să lucreze aici. Urmează acum să demarăm şi perioada de transferuri, obiectivul nostru fiind întinerirea lotului. Deja am câţiva jucători tineri care vor să vină la Unirea”, ne-a spus finanţatorul echipei, Alex Bălţoi, 34 de ani, urmând să fie, cel mai probabil, una dintre „victimele” noului obiectiv al dejenilor.

Dacă reunirea a fost fixată, iniţial, pentru sfârşitul lunii ianuarie, aceasta a fost amânată cu o săptămână, astfel că primul antrenament din noul an pentru dejeni va fi în 5 februarie, decizia fiind luată şi pentru că Unirea va sta în prima etapă a returului.

Liga a III-a se va relua în 4 martie, Unirea Dej fiind pe locul nouă la jumătatea campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.