JSport.roJSport.ro

img_0929_1024x683Armenopolis Gherla a pierdut greu cu Universitatea Cluj, într-un meci jucat pe Cluj Arena, dar considerat pe teren propriu.

„Şepcile roşii” s-au impus cu 2-0, însă după ce au jucat 50 de minute în inferioritate numerică şi au deschis scorul abia în minutul 83, gherlenii arătându-se mulţumiţi de cum s-au prezentat în faţa unei echipe cu obiective măreţe în următorii ani.

„Chiar dacă am început mai ezitant poate şi din cauza emoţiilor de a juca pe Cluj Arena, am făcut o primă repriză foarte bună şi chiar cred că a fost echilibrat meciul până la final, în minutul 90 având şi o ocazie mare de a egala. Nu am venit să ne apărăm şi asta cred că s-a văzut. Am încercat să jucăm în prima repriză în limita posibilităţilor, iar la pauză le-am zis băieţilor că va fi mult mai greu cu un om în plus, pentru că altfel se vor motiva cei de la Universitatea. Nu pot să zic că a fost frustrare neapărat, pentru că te-a bătut ’U’ Cluj până la urmă, frustrare a fost etapa trecută când am pierdut la Mintiu-Gherlii. Îi felicit pe jucători pentru jocul prestat, felicitări şi celor de la Universitatea Cluj şi le doresc succes pe viitor”, a declarat antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

Mulţumit a fost şi tehnicanul lui „U”, Marius Popescu fiind conştient că doar prin astfel de meciuri poate verifica potenţialul anumitor jucători din lot. „Papi” a comentat şi eliminarea lui Dorin Goga din prima repriză, căruia i-a transmis să fie mai atent în astfel de momente.

„Victoria e victorie, asta e cel mai important, oferă perspectiva lucrurilor ce urmează. A fost foarte importantă şi în condiţiile obţinute, cu un arbitraj foarte riguros. Eliminarea lui Goga cred că a fost la limită, dar i-am spus şi că, la nivelul său mental, trebuie să fie mai atent. Suntem oameni însă, am reacţionat, iar fiecare război are câştigul şi pierderile sale. A fost mai greu cu Gherla decât am crezut iniţial, au o echipă bună, cu foşti jucători de nivelul Ligii a II-a şi a III-a, chiar şi câţiva în campionatul de minifotbal şi în Naţională, cum e Crăciun, pe care am vrut să-l aduc şi la Câmpia Turzii, şi la ’U’ Cluj. În astfel de meciuri se stârnesc forţe şi asta mă motivează şi pe mine”, a spus şi antrenorul Universităţii.

Ultimul meci oficial din acest an va fi sâmbătă, pe teren propriu, cu Vulturul Mintiu-Gherlii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.