JSport.roJSport.ro

Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Someşul Gilău au încheiat, miercuri seara, sezonul lor din Liga a IV-a.

Cele două formaţii s-au întâlnit în primul meci al ultimei etape, Someşul câştigând cu 1-0 pe stadionul din Câmpia Turzii. Mult mai pragmatici decât adversarii lor, gilăuanii au marcat prin Chiorean, gazdele rămânând doar cu ratările după acest joc, care nu mai avea o miză foarte mare.

Jucătorii lui Rareş Mateş au încheiat pe locul şase sezonul, în timp ce „sârmarii” speră să termine pe 10, însă au nevoie şi de jocul rezultatelor. Antrenorul ISCT-ului, Adrian Voiculeţ, a anunţat după meci că şi-a încheiat treaba la Câmpia Turzii, o formaţie care a trecut prin mari probleme în iarnă, nici returul nefiind mult mai liniştit.

„Le mulţumesc băieţilor că am terminat acest campionat, care a fost pe brânci din punct de vedere financiar. Chiar groaznic. Au fost meciuri în care nu am avut nici apă plată. Sper să terminăm pe locul 10, unul nemeritat după ultimele meciuri, dar ăsta-i fotbalul. Şi cu Gilăul am pierdut prosteşte, ratând chiar patru ocazii de singur cu portarul. Ce va fi de la vară Dumnezeu ştie, dar eu acum am pus punct colaborării cu Câmpia Turzii. Cu Gilăul a fost ultimul meci pentru mine aici şi cred că am ieşit, în mare parte, cu capul sus din acest campionat. Ce-or vrea să facă cei de la Câmpia Turzii e problema lor, pe mine nu mă mai interesează, îmi văd de altele. Dacă îmi voi găsi o echipă unde să antrenez va fi ok, dar îmi ajunge aici, pentru că în astea trei luni am înghiţit foarte multe”, ne-a declarat tehnicianul din acest retur al „sârmarilor”.

Astăzi, de la ora 18:00, AS Viile Dejului şi Unirea Floreşti se vor întâlni în al doilea meci al etapei a 30-a, restul partidelor urmând să aibă loc sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.