Someşul Gilău a câştigat primul meci din acest sezon, 2-1 cu CSM Câmpia Turzii, dar e în pericol să piardă cele trei puncte la „masa verde”.

Potrivit oficialilor oaspeţilor, pentru gilăuani ar fi jucat Laurenţiu Şandor, legitimat la Minaur Baia Mare în Liga a III-a, pe numele unui alt jucător de pe foaie.

Câmpia a făcut contestaţie la pauză şi e sigură că va câştiga la comisii. „Vom vedea acolo ce se întâmplă, noi ştim că am câştigat pe teren”, a fost singurul comentariu al antrenorului de la Gilău, Rareş Mateş.

Totuşi, reprezentanţii „sârmarilor” au fost supăraţi din alt motiv după meci. Arbitrajul lui Vasile Rodina i-a deranjat extrem de tare. Două penalty-uri şi două cartonaşe roşii care nu ar fi fost acordate sunt fazele pe care Paul Pintilie le reclamă după acest joc:

„Dacă am început să deranjăm AJF-ul, să ne spună că ne retragem. Nu trebuie să sufere o echipă sau un oraş pentru noi. Nu se mai poate. E al treilea meci la rând care e aşa, în care nu primim penalty sau eliminări. Suntem luaţi la mişto de arbitrii trimişi de AJF. Am tăcut până acum, dar nu se mai poate. Am şi filmări de la multe meciuri şi nu cred că e greşeală. Asta e deja rea voinţă”, a declarat directorul sportiv al Câmpiei, Paul Pintilie. Câmpia a condus cu 1-0 la Gilău, după golul lui Bituleanu, dar Someşul a întors jocul prin reuşitele lui Petrişor şi Rareş Mateş, ultimul din penalty, însă scorul final va fi stabilit săptămâna viitoare, la Comisia de Disciplină.

Tot sâmbătă dimineaţă, în afara meciului de la Gârbău, s-a mai disputat şi Victoria Viişoara – Vulturul Mintiu-Gherlii, terminat 0-1. Pentru formaţia lui Gică Cotuţ, care a ajuns la patru victorii consecutive în campionat, a marcat chiar… Gică Cotuţ, antrenorul jucător al Mintiului. A fost un meci destul de echilibrat însă, în care Viişoara nu a arătat deloc ca o echipă de penultimul loc în Liga a IV-a. Formaţia lui Gabriel Mocean şi-a creat şi câteva ocazii mari de gol, dar experienţa Mintiului a făcut până la urmă diferenţa, iar “vulturii” au fructificat una din şansele avute.

Mintiul a bătut tot după înfrângerea din prima etapă cu Someşul Dej.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte