JSport.roJSport.ro

Primul meci oficial din 2018 organizat de AJF Cluj a avut loc duminică la prânz, între Luceafărul Ghirişu Român şi Gloria Cătina.

A fost finala Cupei României pe zona Mociu, câştigată clar de către Cătina, scor 7-1, dar după două reprize diferite.

Fosta adversară a lui „U” Cluj din finala pe judeţ a Cupei s-a desprins doar în a doua parte, la pauză scorul fiind 1-1.

Pentru Gloria a deschis scorul Bărăian, însă Răzvan Moldovan a egalat pentru „luceferi” în minutul 35, jucătorii lui Cristi Bondor ratând şi câteva şanse importante de gol. În partea a doua a meciului disputat la Cluj-Napoca, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, Gloria şi-a făcut viaţa mult mai uşoară, în primul rând datorită lui Alin Moldovan.

Atacantul Gloriei a marcat patru goluri pentru echipa pregătită de Victor Bota, în timp ce Coprean a reuşit celelate două goluri ale Cătinei. Bojan şi Sucurdean au încheiat meciul mai repede, fiind eliminaţi după două “galbene”, iar Cătina a obţinut o nouă victorie în finala zonală a Cupei României.

Gloria va intra în această primăvară în luptă pentru marele trofeu alături şi de formaţiile rămase în competiţie din Liga a IV-a, dar şi împreună cu alte patru echipe din celelalte zone ale Ligii a V-a.

Luceafărul Ghiriş

Pop C.
Borz
Mitan
Puşcaş
Sucurdean
Moldovan Al.
Moldovan R.
Hădărean
Tat
Rus Cr.
Coman

Au mai intrat: Martin, Rus B., Turc, Cupaş. Antrenor: Cristian Bondor

Gloria Cătina

Losonţi
Bojan
Tarcea
Bria
Trif
Crişan C.
Pascu
Paşca
Stanciu
Bărăian
Moldovan Al.

Au mai intrat: Coprean, Crişan, Deac, Florean. Antrenor: Victor Bota

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.