JSport.roJSport.ro

,,U” Cluj a jucat aseară primul meci în nocturnă, din retur, contra echipei Sticla Arieşul Turda. Clujenii s-au impus cu 3-0, datorită reuşitelor lui Goga (30), Haţiegan (39 )şi Manu (83). Suporterii echipei Universitatea Cluj au creat o atmosferă frumoasă, susţinându-i pe ,,studenţi” pe tot parcursul meciului. Acest lucru i-a bucurat pe jucătorii lui Marius Popescu şi speră ca suporterii să vină într-un număr cât mai mare la fiecare partidă.

,,Am amintiri frumoase din nocturnă, dar cred că a fost o seară minunată. Îmi era dor de un astfel de meci. Sper să putem să jucăm toate meciurile de acasă aşa pentru că te simți altfel. Înaintea meciului ne uitam la Pandurii-Poli Timişoara şi puteai să numeri pe degete numărul de spectatori. E trist ce se întâmplă. E bine că suporterii noştrii sunt acasă. Ne bucurăm să vină într-un număr cât mai mare. Asta încercăm şi noi, să îi aducem la stadion pentru ca împreună să creştem şi să ajungem în Liga 1. A fost un derby, locul 1 cu locul 2, dar păstrăm proporţiile. Noi ne dorim să ajungem în Liga 1 şi s-a văzut diferenţa”, a spus Dorin Goga.

Antrenorul turdenilor, Artur Podar, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi, chiar dacă aceştia nu au reuşit să marcheze. Totodată, el le-a urat succes ,,studenţilor” lui Marius Popescu şi să ajungă în Liga 1.

„A fost o atmosferă frumoasă creată de galeria Universităţii. Noi am avut momente bune în anumite situaţii, dar diferenţa de valoare individuală cred că şi-a spus cuvântul. A fost o victorie meritată a gazdelor şi le urez baftă să ajungă în Liga I şi poate chiar în cupele europene. Eu am fost mulţumit de atitudinea avută de jucătorii mei şi cred că au dat tot ce au putut. Am demonstrat că merităm să fim pe locul doi şi sperăm să şi terminăm acolo. Avem puterea asta, mai ales la ce joc prestăm”, a declarat antrenorul turdenilor.

În runda următoarea, Universitatea va juca la Gherla, cu Olimpia, în timp ce Sticla va primi vizita Unirii Triteni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.