foto: turdanews.net

Sănătatea Cluj a câştigat, 1-0, meciul din deplasare cu Sticla Arieşul Turda, care a contat pentru etapa a cincea a Ligii a III-a.

Golul de generic al lui Ciupe şi penalty-ul ratat de Salcău au făcut diferenţa la Turda. În prima repriză „viruşii” au fost mult mai periculoşi, însă Ciupe şi Roman au ratat cele mai mari ocazii.

Acelaşi Ciupe l-a testat pe Rareş Pop după pauză, dar portarul turdenilor a respins, însă nu a mai avut ce face în minutul 67, atunci când mijlocaşul Sănătăţii a trimis în vinclu de la aproximativ 30 de metri.

Turdenii au încercat să evite a doua înfrângere la rând pe teren propriu şi au fost foarte aproape în minutul 77, atunci când David a obţinut un penalty. Lăzăreanu a reuşit, însă, să apere execuţia lui Salcău, iar Sănătatea a obţinut o victorie de orgoliu, a doua la Turda în ultima lună şi jumătate, după cea din Cupă.

Dacă clujenii şi-au luat punctele înapoi pierdute cu CFR 2 runda trecută, Turda a pierdut din nou acasă, după eşecul cu Luceafărul Oradea, de acum două etape.

Sticla Turda

Pop R.
Marcu
Cordoş
Indreica
Fl. Dan
Varodi
Salcău
Paleoca
Ititesc
David
Oltean

Au mai intrat: Cimpoieşu, Savu, Cobârzan. Antrenor: Constantin Olariu

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Ţîrlea
Mic
Matei
Paul Cr.
Mar
Rus L.
Ciupe
Creţ
Ceaca
Roman

Au mai intrat: Neamţ, Lupu, Tilincă, Cristea. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte