JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca în a doua zi de Paşte cu FCSB, pe teren propriu, doar o victorie, potrivit antrenorului Vasile Miriuţă, păstrând cu şanse reale formaţia din Gruia în lupta la titlu.

Unul dintre jucătorii cu care antrenorul CFR-ului speră să învingă luni este Cristian Bud, cel mai bun marcator al echipei trecând printr-o criză de formă în 2017.

Totuşi, atacantul care îşi termină în vară contractul cu CFR speră să spargă gheaţa chiar luni, Bud marcând golurile victoriei cu Steaua din turul sezonului regulat. Acesta a vorbit şi despre relaţia cu Vasile Miriuţă, menţionând că nu a existat niciun scandal între ei.

„Îmi lipseşte golul anul acesta. Nu prea am jucat aşa cum mi-am dorit, mai sunt doar cinci etape şi trebuie să-mi revin. Până la urmă, prima şi ultima impresie contează. Vreau să câştigăm cele trei puncte, jucăm acasă şi aici putem bate pe oricine. Cu FCSB jucăm de Paşte, asta e meseria noastră, iar dacă vom bate nu mai contează că nu am avut Sărbători. Încă de mai gândim la titlu şi cu o victorie luni mai avem o şansă. Despre relaţia cu Miriuţă, eu nu am avut niciun conflict cu dânsul şi nu îmi permit să am, pentru că el este antrenor şi eu jucător. Am încercat să mă motivez singur în ultima perioadă. ”, a declarat, vineri, Cristi Bud.

Ardelenii vor petrece Paştele în cantonament, însă doar după meci aceştia vor avea voie să guste din bucatele tradiţionale. Partida dintre CFR şi FCSB se va disputa luni, de la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.