JSport.roJSport.ro

img_6671Universitatea Cluj câştigă aproape tot în Liga a IV-a, are un golaveraj de +52, foarte probabil va promova la pas în eşalonul superior, însă nu e totul strălucitor în vestiarul „şepcilor roşii”.

Conştient că ar putea avea o problemă pe termen lung, staff-ul Universităţii încearcă să repare încă de pe-acum orice derapaj care ar putea dăuna proiectului gândit de către oficialii clujenilor. Astfel, după şedinţa ţinută în vestiar la finalul remizei de la Turda, antrenorul Marius Popescu l-a „urecheat” pe Brian Lemac la sfârşitul meciului cu Viile Dejului, în care jucătorul său a marcat patru goluri.

Nemulţumit că, între aceste reuşite, golgheterul lui „U” a ratat două ocazii imense în loc să paseze în faţa porţii pentru colegi mult mai bine plasaţi, „Papi” i-a transmis lui Lemac, atât în pauză, cât şi la finalul jocului, că trebuie să se plieze pe grup şi să joace în folosul echipei.

„Am clarificat lucrurile, nu ştiu dacă el vrea să devină golgheter, dar dacă gândeşte aşa e problema lui şi nu gândeşte ca mine. Cum unii jucători experimentanţi ca Goga, Giurgiu sau chiar Abrudan pot să paseze în situaţii în care şi pentru el erau destul de optime, la fel şi el poate să facă. Dacă nu, are o problemă cu mine şi nu e bine să ai probleme cu mine. I-am spus şi la pauză, şi la final asta. Altruismul este o calitate foarte rară, pe care trebuie să o dezvoltăm. Un grup se dezvoltă pe altruism şi de aici şi expresia de ’grup unit’, care se tot aude pe la noi”, a spus Marius Popescu.

Între timp, însă, a apărut şi ştirea cu un scandal în care ar fi fost implicat şi Lemac, mijlocaşul Universităţii aşteptând în următoarele ore o decizie a conducerii în legătură cu viitorul său la Cluj.

„În meciul de sâmbătă, aşa am simţit eu că trebuie să fac, m-am şi blocat la una dintre ratări, nu am fost lucid în faţa porţii. Foarte rar găseşti un atacant care să paseze, am simţit că era mai bine să finalizez, acum îmi pare rău, dar oricine greşeşte şi mi-am cerut scuze şi încerc să fac să fie bine pe viitor”, a precizat golgheterul Universităţii Cluj, cel care a cerut iertare şi de la fani după ce a marcat al doilea gol sâmbătă.

Jucătorul de 21 de ani speră, acum, să fie iertat şi de către conducerea clubului după evenimentele în care a fost implicat recent, pedeapsa pe care ar putea s-o primească fiind o penalizare cu 25% a contractului sau rezilierea acestuia.

Revenim cu detalii.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Iata gunoaiele de la u de ce sunt in stare:
    Surse din cadrul Poliției Cluj susțin că trei fotbaliști de la U Cluj, alături de fiul unui fost secretar de stat în Ministerul de Interne au fost implicați într-un scandal uriaș, care a avut loc în fața unui restaurant din campusul studențesc Hașdeu, din Cluj Napoca.
    Scandalul a avut loc în cursul săptămânii trecute, protagoniști fiind fotbaliștii de la U Cluj, Ionuț Candea, Brian Lemac și Adi Rus, fiul fostului secretar de stat din Ministerul de Interne, Toma Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.