JSport.roJSport.ro

12219610_838759196221766_6685102058648213494_nArieşul Mihai Viteazu şi-a respectat statutul de favorită în etapa a 12-a a Ligii a IV-a, elevii lui Dorel Mureşan marcând de cinci ori în poarta jucătorilor din Tritenii de Jos, patru dintre reuşite purtând opera unui singur jucător.

Mai maturi decât adversarii lor, care au avut şi cinci juniori în echipă, gazdele nu au avut nicio problemă în a se impune în acest meci, până la pauză marcând de patru ori în poarta lui Voevod. În a doua parte a meciului, Unirea a reuşit să pună şi ea probleme Arieşului, iar Paleoca şi Câmpean chiar au reuşit şi două goluri care, în final, l-au mulţumit pe antrenorul Andrei Pintilie. De menţionat că, din cele cinci goluri ale gazdelor, patru au fost marcate de Bogdan Fechete şi unul de Nemeş.

“După o primă repriză mai slabă, în a doua parte jocul nostru s-a schimbat total. Am avut şi trei ocazii singuri cu portarul, două bare, e adevărat că şi adversarii au avut bară, însă pe mine mă bucură că am jucat fotbal în a doua repriză. Patru din cele cinci goluri le-am luat pe greşeli elementare, dar asta este, trebuie să mergem mai departe şi să creştem copii. Victoria Arieşului, o echipă mai matură decât noi, este meritată, dar cu puţin noroc am fi putut scoate un egal”, ne-a spus tehnicianul Unirii, Andrei Pintilie.

De partea cealaltă, Arieşul a ajuns la 20 de puncte în clasament şi va avea parte de o iarnă liniştită, mai ales că a venit din postura de nou-promovată.

“A fost un joc la discreţia noastră, o victorie aşteptată, dar scorul putea fi şi mai mare, însă am ratat 6-7 ocazii clare de gol. Sincer, chiar ne aşteptam la o diferenţă mai mare pe tabelă, însă e bine că am câştigat la ultimul meci al anului pe teren propriu”, ne-a spus şi vicepreşedinte Arieşului, Ioan Arion.

În următoarea etapă, jucătorii din Mihai Viteazu se vor deplasa la Gherla, în timp ce Unirea va primi vizita CFR-ului din Dej.

Arieşul: Barta – Rus, Tolomeiu, Florea, Popa, Boboia, Kiesz, Mercean, Fechete, Mureşan, Nemeș. Au mai intrat Jacharis, Varga şi Bruchental. Antrenor: Dorel Mureşan

Unirea: Voevod- Paleoca Bogdan, Osvada, Ceclan, Crişan – Saşa, Câmpean, Podariu Alex, Gall A., Paleoca – Silvăşanu. A mai intrat Costin. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.