JSport.roJSport.ro

img_4286Obiectiv îndeplinit pentru Sănătatea Cluj în meciul din deplasare cu FC Zalău, 0-0, din etapa a 14-a a seriei a cincea a Ligii a III-a.

„Viruşii” au rămas pe locul doi în clasament, tot cu un punct peste sălăjeni, după un joc în care dăruirea elevilor lui Marius Semeniuc a făcut ca scorul să nu se modifice în favoarea gazdelor. Ceaca a fost eliminat pe finalul primei reprize, însă încercările zălăuanilor din a doua a parte a meciului au rămas fără rezultat, neputinţa acestora fiind provocată şi de o aşezare perfectă a clujenilor.

S-a terminat 0-0, un punct care o ajută în primul rând la moral pe Sănătatea, echipă care va primi vizita liderului FC Hermannstadt, săptămâna viitoare, în ultima etapă a turului.

„Decizia eliminării eu zic că a fost prea drastică. Ceaca a fost provocat tot timpul şi a răspuns, dar totuşi arbitrul cred că l-a sancţionat prea drastic. Am stat bine în teren în a doua repriză, am încercat prin faze fixe şi contraatacuri să găsim soluţii, dar important e că nu am luat gol, că echipa a rezistat şi că nu am cedat fizic pe un astfel de teren. Zalăul a avut un joc steril, a încercat să plimbe mingea, însă a fost şi un teren dezastru, care nu a făcut cinste fotbalului. Îi felicit pe jucători pentru acest meci şi se pare că vom prinde iarna pe podium”, ne-a spus antrenorul „viruşilor”, Marius Semeniuc, după a treia remiză din acest tur.

Tehnicianul clujenilor speră la cel puţin un punct şi în etapa următoare, cu FC Hermannstadt, meci în care nu va putea juca Andrei Ceaca, în urma eliminării de astăzi.

sanatatea-clujSănătatea Cluj

Lăzăreanu
Paul Cr.
Negru
Matei
Ciupe
Lupu
Cristea
Flueraş
Vitan
Ceaca
Ititesc

Au mai intrat: Sullar, Grigore, Mihăescu, Bălătici. Rezerve: Todoran, Bucur. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.