JSport.roJSport.ro

CFR Cluj este, de departe, cea mai activă echipă din Liga I pe piaţa transferurilor. Feroviarii au luat 15 jucători până acum şi pare că nu se opresc aici.

Un al 16-lea jucător se află în discuţii avansate pentru a veni în Gruia, oficialii CFR-ului neexcluzând nici alte transferuri până la sfârşitul perioadei în care echipele de Liga I pot aduce jucători.

Pe de altă parte, însă, CFR-ul analizează şi oferte pentru doi jucători care ar putea pleca din Gruia până la începutul sezonului.

„Avem aceste oferte pentru cei doi şi să vedem dacă se concretizează. Sunt jucători de care ne putem lipsi, însă nu pot să spun acum despre cine e vorba. La veniri, suntem în discuţii cu un jucător foarte bun de viteză, cu o extremă din străinătate, nu din România. Oricum, până la final de august, început de septembrie, când expiră sesiunea de transferuri, dacă apare vreun jucător bun o să-l luăm ca să fim cât mai competitivi”, a spus preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

CFR-ul va începe noul sezon al Ligii I luni, 17 iulie, de la ora 21:00, într-un meci cu FC Botoşani, în deplasare.

Veniri la CFR Cluj: Marius Coman, Urko Vera, Yasin Hamed, Pelayo Garcia, Alexandru Vlad, Ovidiu Hoban, Paulo Vinicius, Sasa Balic, Jeremy Bokila, Srdjan Luchin, Cristian Manea, Emmanuel Culio, Tomislav Duka, Thierry Moutinho, Dan Nistor

Plecări de la CFR Cluj: Traian Marc, Tiago Lopes, Ionuţ Larie, Tomislav Sorsa, Liviu Antal, Dan Roman, Juan Carlos Ruiz, Andrei Tînc, Cristian Bud, Tomislav Gomelt

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.