JSport.roJSport.ro
foto: Silviu Cristea

Universitatea Cluj a suferit primul eşec al sezonului în Liga a III-a.

„Studenţii” au pierdut pe terenul nou-promovatei Unirea Tăşnad, 0-2, la capătul unei partide în care au produs prea puţin pericol la poarta gazdelor.

Motivaţi suplimentar de cel mai important joc din istorie, sătmărenii au început curajos partida, iar în minutul 12 au reuşit să deschidă scorul. Cădar a transformat un penalty şi l-a învins pe Dinu, portar care a fost schimbat după cinci minute cu Albuţ, acesta acuzând o accidentare.

Elevii lui Marius Popescu au trecut, mai apoi, la conducerea jocului, însă doar Goga, în două rânduri, a creat cu adevărat pericol la poarta lui Băican. Intraţi în avantaj la pauză, gazdele s-au aglomerat în defensivă pe parcursul reprizei secunde, Goga, Florescu sau Moldoveanu nereuşind să desfacă apărarea nou-promovatei din Tăşnad.

Unirea s-a mulţumit doar să încerce ceva pe contraatac în ofensivă, la una dintre aceste acţiuni, în minutul 82, Nagy dând lovitura de graţie şi marcând pentru 2-0.

Cu acest scor s-a încheiat şi meciul, iar „U” şi-a pierdut invincibilitatea în Liga a III-a după doar trei meciuri disputate, fiind la şase puncte în spatele locul 1, ce-i drept cu un joc mai puţin. Industria Galda şi Comuna Recea, echipele cu punctaj maxim după primele etape, au obţinut doar câte un punct astăzi, 1-1 acasă cu CS Iernut, respectiv 3-3 în deplasare cu Performanţa Ighiu.

“U” Cluj

Dinu
Manu
Cordoş
Ionescu
Takacs
Florescu
Giurgiu
Lemac
Goga
Micaş
Haţiegan

Au mai intrat: Albuţ-Moldoveanu, Ursu, Lemnaru. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

    • Ba javra, cate shaorme iti da grofu’ sa postezi pe site-ul asta? Vai, ce bine era pana acum fara comentariile tale oligofrene si puerile. In ce clasa esti? Cred ca maxim a 5-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.