foto: cfr 1907 cluj-facebook

CFR Cluj s-a îndepărtat de liderul Universitatea Craiova, după 0-1 pe propriul teren în confruntarea cu UTA Arad.

 

Campioana României s-a întrecut în ratări la duelul din această seară. Tonul a fost dat de venezueleanul Mario Rondon, care a reluat foarte slab un balon centrat de căpitanul formației ardelene Mario Camora. 10 minute mai târziu, Soares și-a încercat norocul cu o execuție din afara careului, dar mingea s-a oprit în brațele lui Iacob. O altă oportunitate a formației ardelene a venit de la Chipciu, însă internaționalul român nu a trimis mingea suficient de puternic și scorul a rămas alb.

Prima repriză se putea termina cu gol. Fundașul oaspeților Erico da Silva a lovit mingea greșit și doar parada lui Iacob a salvat ”Bătrâna Doamnă” de la un moment rușinos.

 

După reluarea partidei, echipa din Gruia a devenit tot mai puțin periculoasă, lucru de care trupa lui Laszlo Balint a profitat din plin. În ultimul sfert de oră, Ioan Hora a tras cu precizie din afara careului și a provocat a doua înfrângere a ”vișiniilor” în actuala ediție din Liga 1. Fostul fotbalist al CFR-ului a avut și șansă la faza respectivă, datorită intervenției întârziate a goalkeeperului Cristi Bălgrădean. Mingea s-a dus destul de aproape de portarul titular al clubului antrenat de Dan Petrescu.

După rezultatul de astăzi, CFR Cluj ocupă locul trei în Liga 1, la trei puncte de a doua clasată FCSB și la patru de liderul Universitatea Craiova. Pentru echipa cu șase titluri în România urmează returul cu AS Roma, din grupele Europa League. Partida e programată joi, de la ora 22:00, pe arena din Gruia.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte